George Floyd'u Öldüren Polislerden Biri Markette Görüntülendi: 'Hiçbir Şey Olmamış Gibi Alışveriş mi Yapıyorsun?'

George Floyd'un ölümüne yol açan eski polislerden J. Alexander Kueng alışveriş yaparken bir markette görüntülendi. Kueng'in yanına gelen bir kadın, eski polise 'Hiçbir şey olmamış gibi alışveriş yapıyorsun, öyle mi?' diyerek tepki gösterdi. 

Irkçı eski polis cumartesi akşamı Minnesota'nın Plymouth kentindeki bir süpermarkette görüntülendi.

Aynı markette alışveriş yapmakta olan bir kadın, cep telefonunun kamerasını açarak kayıt yapmaya başladı ve eski polis memuru J. Alexander Kueng'in yanına giderek ismini sordu.

26 yaşındaki Kueng, kadının neyi ima ettiğini tahmin ederek ismini söylemeye gerek duymadan 'Evet, o benim' diye cevap verdi. Sinirli kadın, 'Yani sensin. Hapisten çıktın ve hiçbir şey olmamış gibi süpermarkette alışveriş yapıyorsun öyle mi?' diyerek Kueng'e tepki gösterdi. 

Üzgün olduğunu belirten Kueng'e kadının yanıtı ise yine sert oldu: 

'Hayır üzgün değilsin. Burada bir adam öldürmemişsin gibi rahatça dolaşıp alışveriş yapıyorsun. İnsanların seni tanımayacağını mı sandın? Burada olmaya hakkın yok. Soğuk kanlılıkla birini öldürdün.' dedi ve yineledi: 'Burada olmaya hakkın yok!'

Kueng, geçtiğimiz günlerde kefaletle serbest bırakılmıştı.

George Floyd'un Ölümünden Sorumlu Polislerden Biri Daha Kefaletle Serbest Bırakıldı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
22.06.2020

Mesela bu adam bizzat öldüren kişi değil ama göz yumduğu ve müdahale etmediği için insanlar nasıl yargılıyor. Peki ablacım ülken senin çıkarların uğruna dünyada insanları katlederken sen rahatça orada alışveriş yapıyorsun ve orada olmaya hakkın olduğunu mu düşünüyorsun?

23.06.2020

peki sen bu kadınla konuştun mu? kadının bu politikalardan rahatsız olduğunu veya olmadığını nereden biliyorsun? Senin elindeki telefon ya android yada ios. Neden kullanıyorsun o zaman? Kullandığın teknolojik aletlerin yazılımları? Geçinmek için dersen bu da senin çıkarın olmuyor mu?

22.06.2020

Ne yapsın aq. devlet hapis vermemiş kendi rızasıyla eve mi kapatsın kendini?

Adam suçluysa suçlu kardeşim. Ama salınımış ne yapsın yemek mi yemesin markete mi gitmesin amk.

TÜM YORUMLARI OKU (17)