George Costanza Annesiz Kaldı: Estelle Harris Hayatını Kaybetti

Sitcom efsanesi Seinfeld’de George Costanza’nın annesini canlandıran ünlü oyuncu Estelle Harris, 94. yaş gününe sadece 2 gün kala yaşama veda etti.

Aktris ve seslendirme sanatçısı Estelle Harris'in Kaliforniya'daki evinde hayatını kaybettiğini duyuran oğlu Glen Harris, büyük üzüntü duyduğunu belirterek “Nezaketi, tutkusu, duyarlılığı, mizahı, empatisi ve sevgisi neredeyse rakipsizdi ve onu tanıyan herkes onu çok özleyecek” dedi.

Estelle'in oğlu George Costanza'yı canlandıran Jason Alexander, Twitter'dan yaptığı paylaşımda 'En sevdiğim insanlardan biri öldü, televizyon annem. Onunla oynamak ve onun muhteşem kahkahasının tadını çıkarmak bir zevkti.' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Frank Costanza da bu dünyadan ayrılmıştı

Seinfeld'de Estelle Costanza'nın eşi Frank Costanza'yı canlandıran Jerry Stiller da 11 Mayıs 2020'de 92 yaşında yaşama veda etmişti.

Estelle Harris kimdir?

1928’de New York’ta şekerci dükkanına sahip Polonyalı göçmenlerin çocuğu olarak doğan Estelle Harris, Pittsburgh banliyösünde büyüdü. Sonra doğduğu şehre geri döndü ve kocası Sy Harris ile evlendi. Çiftin bu evlilikten üç çocukları doğdu.

1977’de çocuklarını yetiştirirken çeşitli amatör topluluk tiyatrolarında oynamaya başladı ve birçok televizyon yapımında yer aldı. 

Onlardan bazıları şöyle:

FuturamaThe Looney Tunes ShowCurb Your EnthusiasmThe Suite Life of Zack & Cody, iCarlyERMind of MenciaPhil of the FutureDave the BarbarianKim PossibleThe Proud FamilyHouse of MouseSabrina the Teenage WitchGodzilla: The SeriesThe Wild ThornberrysHerculesCybillLiving SingleMoeshaThe MaskNight StandStar Trek: Voyager, The TickAladdinGood AdviceMad About YouMarried… with Children and Night Court.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR

"My son treats his body like an amusement park!" Kahkahalar için sağol. Huzur içinde yat.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ