Gent - Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu

UEFA Konferans Ligi Son 16 turunda temsilcimiz Başakşehir, çeyrek finale yükselme yolunda Belçika Ligi ekiplerinnden Gent'e konuk oluyor. Gruplarda iyi bir performans gösterip direkt olarak son 16'ya kalan ekibimizin bu  maçtan alacağı sonuç ise herkes tarafında merakla bekleniyor. Peki Gent - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi A Grubu'nda oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 13 puanla A Grubu'nu lider bitiren temsilcimiz, Konferans Ligi'nde son 16 turuna direkt olarak katıldı.

Ev sahibi Gent ise UEFA Konferans Ligi F Grubu'nda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Topladığı 8 puanla F Grubu'nu ikinci sırada bitiren Gent, son 16 için play-off oynamaya hak kazandı.

Son 16 play-off turunda Karabağ ile eşleşen Belçika temsilcisi, rakibine ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Rövanşta ise maçı 1-0 kazanan Gent, penaltılar sonucunda 5-3'lük skorla adını son 16'ya yazdırdı.

Başakşehir, son iki maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Ligde Kayserispor'a 1-0 yenilen Emre Belözoğlu ve öğrencileri son olarakta deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Gent - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Gent - Başakşehir maçı, 9 Mart Perşembe günü saat 23.00'da oynanacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak.

İlginizi çekebilir ⬇

Fiorentina - Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu
Sevilla - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!