Genlerinde Futbol Var! Babalarının İzinden Giderek Kariyerlerini Futbolcu Olarak Sürdüren Ünlü İsimler

İşte babalarının izinden giden, hepimizin yakından tanıdığı futbolcular:

1. Peter Schmeichel - Kasper Schmeichel

Manchester United tarihinde özel bir yeri olan Peter Schmeichel'ın kendisi gibi kaleci olan oğlu da uzun yıllardır Leicester City forması giyiyor.

2. Lillian Thuram - Marcus Thuram

Tarihin en iyi savunmacılarından biri olarak gösterilen Lillian Thuram'ın oğlu babası gibi defansı değil hücumu seçti. Şu anda Borussia Mönchengladbach forması giyiyor ama daha büyük bir kulübe geçmesi çok uzun sürmeyecek gibi.

3. Gheorghe Hagi - Ianis Hagi

Galatasaray tarihinde özel bir yeri olan Gheorghe Hagi'nin İstanbul doğumlu oğlu Ianis de oldukça potansiyelli bir futbolcu. Şu anda Glasgow forması giyiyor ama daha büyük bir sıçrama yapması kimseyi şaşırtmaz.

4. Patrick Kluivert - Justin Kluivert

Hollandalı unutulmaz forvet Patrick Kluivert'ın oğlu de kenar forvet oynuyor. Ajax altyapısından yetiştikten sonra Roma'ya transfer yapmayı başardı. Şu anda ise RB Leipzig forması giyiyor.

5. Diego Simeone - Giovanni Simeone

Futbolculuğu ve teknik direktörlüğü ile oldukça yakından tanıdığımız Diego Simeone'nin oğlu İtalya'da Cagliari forması giyiyor ve piyasa değeri 15 milyon euro.

6. Henrik Larsson - Jordan Larsson

Tarzıyla ve futboluyla akıllara kazınan Henrik Larsson'un oğlu Jordan, Rusya'da Spartak Moskova forması giyiyor.

7. Enrico Chiesa - Federico Chiesa

Babasının izinden giderek forvet olmayı seçen Federico, bu sezon başında Juventus'a imza atarak daha şimdiden babasıyla iki ortak takımda oynamayı başarmış oldu.

8. George Weah - Timothy Weah

Bir futbol efsanesi olan George Weah'ın oğlu şu anda Lille forması giyiyor. Beklenen sıçramayı daha tam yapamasa da potansiyeli mevcut.

9. Paolo Maldini - Daniel Maldini

Sülale boyu futbolcu olan Maldini ailesinin son ürünü olan Daniel de Milan forması ile maçlara çıkmaya başladı.

10. Claudio Reyna - Giovanni Reyna

Şu sıralar 17 yaşında olmasına rağmen Borussia Dortmund formasıyla dikkatleri üzerine çeken Giovanni Reyna'nın babası da Bundesliga'nın tozunu yutmuş iyi bir futbolcuydu.

11. Abédi Pelé - André Ayew, Jordan Ayew

Ganalı futbol efsanesi Abédi Pelé'nin tüm çocukları futbolcu. bunlardan iki tanesi ise herkesin yakından tanıdığı isimler.

12. Mazinho - Thiago, Rafinha

1994 Dünya Kupası'nın sahibi Brezilya'nın orta sahası olan Mazinho sonrasında İspanyol bir hanımefendiyle hayatını birleştirir. Ve bu birliktelikten ortaya Thiago ve Rafinha gibi iyi harika futbolcu meydana gelir.

13. Roger Lukaku - Romelu Lukaku, Jordan Lukaku

Ülkemizde Gençlerbirliği forması da giyen Kongolu Roger Lukaku'nın oğullarını tanımayan yok. Bir tanesi daha meşhur tabii ama olsun.

14. Alf-Inge Haaland - Erling Haaland

Roy Keane'in ''Onu bilerek sakatladım'' dediği futbolcu olan Alf-Inge Haaland, Erling gibi bir oğlu olacağını tabii ki o zaman bilmiyordu. Hayallerini oğlu Erling'in gerçekleştireceğine şüphemiz yok.

15. Jean-François Hernandez - Lucas Hernández, Theo Hernández

Uzun yıllar Fransa ve İspanya liglerinde forma giyen Jean-François Hernandez'in bir oğlu Bayern Münih'te bir oğlu da Milan'da forma giyiyor...

Araba, futbol, oyun, muhabbet gibi konularda sağlam içerikler burada! Sağlam bir yolculuk için ihtiyacın olan şey ise Lassa’da!

Sağlam bir yolculuk için Lassa’dan şaşma!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"