General Maximus'u Canlandıran Russell Crowe, Yeni Gladyatör Filmini Kıskandığını Sonunda İtiraf Etti

Gladyatör filminde başrol oynayan Russell Crowe, ikinci filmin gelmesinden rahatsızlık duyduğunu açıkladı. Gelin Paul Mescal'ın filmini kıskanan Crowe'un açıklamasına hep birlikte bakalım.

Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, 2000 yapımı Gladyatör'de Romalı general Maximus'u canlandırmış ve bu film tabii sinema dünyasının altını üstüne getirmişti.

2024 yılında ise biz artık Gladyatör filminin ikincisini konuşuyoruz. Oyuncu kadrosunda Paul Mescal, Denzel Washington, Joseph Quinn, Fred Hechinger ve Pedro Pascal gibi oyuncuların olduğu film önümüzdeki kasım ayında vizyona giriyor. Filmin yönetmenliğini yine ilk filmin yönetmeni Ridley Scott üstleniyor.

Tabii aynı durum 60 yaşındaki Russell Crowe için geçerli değil. Zira o bu filmde karakteri ilk yapımda öldüğü için rol almayacak. Paul Mescal'ın başrolde olduğu Gladyatör 2, Roma İmparatoru Commodus'un genç yeğeni Lucius'un yetişkinlik hikayesine odaklanacak.

Independent'ın aktardığına göre Crowe bu durumdan oldukça rahatsız. Oscar ödüllü oyuncu, Kyle Meredith'e verdiği röportajda,

'Bir tane daha Gladyatör filmi yapılmasından rahatsızım. Çünkü senaryoyla ilgili duyduğum birkaç şey karakterimin ahlaki yolculuğuna uygun değil. Ama filmde ölü karakter olduğum için ve tabii rol almadığım için bir şey söyleyemiyorum. Benim haddime değil. Üstelik biraz da kıskanıyorum' dedi.

Paul Mescal ise geçen yıl Esquire'a verdiği röportajda, "Heyecanlıyım ve filmin mirasından uzaklaşmak zor" demişti. Bakalım Mescal'ın olduğu Gladyatör filmi ilkinden ne kadar farklı olacak? Hep birlikte kasım ayında göreceğiz.

Bunlar da İlgini Çekebilir

'House' Dizisinin Başrolü, Tüm Zamanların En Popüler Dizisinin Geri Dönüp Dönmeyeceğini Açıkladı
Tolga Karaçelik'in Steve Buscemi Başrollü Kara Komedi Filmi Prömiyerini New York'ta Yaptı!
Kuzuların Sessizliği Filminin Hannibal'ı Anthony Hopkins Bunca Yıl Nasıl Filmde Oynamayı Başardığını Anlattı

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Nevşin Mengü Duyurdu: Kara Harp Okulu Devre Birinci Teğmen Ebru Eroğlu ve Diğer Üç Teğmenin İfadeleri Alındı
YORUMLAR
12.06.2024

Yeni Gladyator Trabzonlu mu?

12.06.2024

Yoo adana pozantı nüfusuna kayıtlı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ