Genco Erkal da İnce'nin "Sanatçı Bozuntusu" Çıkışına Tepki Gösterdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin sanatçılara yönelik ifadelerine tepkiler sürüyor. Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, İnce için '100 bin imzayı alınca başı dönmüş' ifadelerini kullandı. 

İnce sanatçıları hedef aldığı konuşmasında "Sözde sanatçılar" ifadeleriyle kendisini eleştiren ünlü isimleri hedef almıştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar… Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü? Boğaz’da viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler…'

Siyasinin bu açıklamasına ilk tepki gösteren isim ünlü piyanist Fazıl Say olmuştu.

Say, Twitter'daki paylaşımında 'Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun ?

Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Kore'de hayvanat bahçesinde gorilin şartları düzelsin diye 130 bin imza var' demişti.

Sanatçıları hedef alan İnce'ye bugün bir tepki de Genco Erkal'dan geldi.

Erkal ise '100 bin imzayı bulunca başı dönmüş, sağa sola “Sanatçı bozuntusu” diyen bu beyefendiye biz ne diyelim?' cümlesiyle İnce'ye sert tepki gösterdi.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
27.03.2023

Üslup bambaşka bir şey işte yaa. Sanatçı olmak kolay mı?

27.03.2023

pepelek fazıl ve ayıdan bozma sahan bunlar sanatçımı siz bunlara sanatçımı diyorsunuz yaptığı osurmalı sıçmalı şeylere siz sanatmı diyorsunuz

27.03.2023

Türkiye' de asıp kesmenin, birne posta koymanın 20 yıldırş yaptığı ortada olunca, aynı yoldan ilerleme kararı almış İnce.

27.03.2023

Sanat.... Türkiyede sanat ile uğraşıp kendisine sanatçı ve aydın diye hitap edenlerin ekseri çoğunluğu Ermeni ve Rum kökenli Vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Bunu bir kenarda tutarak rüzgara göre şekil alan bir dönem AKP yalaması olup şu an saldıran bir sanat camiasının Gezi Parkından beri ''mesele 3 ağaç değil sen daha anlayamadın mı'' yorumunu da katacak olursak mevzunun tamamen Toplumun Ekonomik yada sosyolojik yapısından ziyade TEOLOJİK yapısı ile alakalı olduğu aleni ortadadır. kimse birilerine güzelleme peşinde koşmasın. istersen zıkkım iç kimseninde umrunda değilsin. lakin sanat icra etmek bu değil. Sanat Ve Zanaat Türkiye'de tıpkı üniv Profluğu gibi içi boşaltılmış, şişirilmiş soytarılardan ibaret bir topluluktan ibaret. Şaklabanlık ile sanatı birbirine karıştırmak.....

Biri paylaşmış"Soytarılık hiçbir devirde bu kadar maddi manevi itibar görmemişti" diye.Aklıma onu getirdi.

TÜM YORUMLARI OKU (14)