Gençlik ve Spor Bayramı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak? GSB Başvuru Şartları Nelerdir?

GSB personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı 4/B Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alımı başvurularının ne zaman olacağı araştırılıyor. Personel olabilmek için başvuru şartlarına uygun olan kişiler işe alınacak. Adaylar Kariyer Kapısı internet sitesi üzerinden başvurularını yapmalıdır. Oradan yapılmayan başvurular kabul edilmeyecek. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı hangi tarihte başlıyor? GSB personel alımı başvuru şartları nelerdir? Tüm soruların cevabı haberin devamında...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı için başvuru tarihini bekleyen adaylara müjde! GSB personel alımı başvuruları 31 Ocak tarihinde başlayacak ve 4 Şubat tarihinde sona erecek. Adaylar işlemlerini saat 17:00’a kadar yapabilecekler. GSB personel alımı başvuruları Kariyer Kapısı adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları nelerdir?

GSB Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Spor Uzmanı pozisyonları için; yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak.

  • Gençlik Çalışanı pozisyonları için yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak. Ek olarak 5. Grup için Bakanlığımızca verilen gençlik liderliği sertifikasına sahip olmak.

  • Psikolog pozisyonları için; yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren psikoloji bölümlerinden mezun olmak.

  • Yurt yönetim personeli pozisyonları için yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!