Festivaller hala birbiri ardına yasaklanırken, boğucu gündem arasında nefes alacak alan kalmamışken gençlerin 'gençlik' halleri bazı kullanıcıları nedendir bilinmez fena kızdırdı.
Festivaller hala birbiri ardına yasaklanırken, boğucu gündem arasında nefes alacak alan kalmamışken gençlerin 'gençlik' halleri bazı kullanıcıları nedendir bilinmez fena kızdırdı.
En olmadık şeylere gülmek, eğlenmek ve elbette kaygısızlık... 'Gençlik' denince çoğumuzun aklında canlanan imgeler hemen hemen buna yakındır.
Konseri ön sıralardan izlemek için koşturan gençlerin bu halleri nedendir bilinmez bazıları tarafından rahatsız edici bulunmakla kalmadı, gençlere hakaretler de yağdı.
30 yaşındayım bu kadar dinci sakallı sapkın iğrenç zihniyetli insanları hiç bu kadar bir arada görmemiştim . Sizene milletin hayatından yaşantısından yallah Arabistan’a yobazlar
Bunda şaşılacak bir durum yok 4+4+4 eğitimsizlik sistemi meyvelerini vermeye başladı. Kafalar örümcekli. Küçük çocuklara, hayvanlara tecavüz ve taciz serbest ama gençlerin eğlenmesi, festival ve konserlere katılması ve kapalı olmaması zinhar günah!
Eee nolmuş koşmuşlarsa?? Hiç olmasa din tüccarı şeyhlerinin sikne sakso çeken müritlerden değilller. Amk yobaz kahpe evlatları..