Gençken Yapman Gereken Hata Hangisi?

Bazı hatalar vardır. O hataları gençken yapıp ders alman ve yoluna daha güçlü devam etmen gerekir. Bakalım senin gençken yapman gereken hata hangisi?

O dersten kalmaktan korkma!

srv.onedio.com

Ne kadar çok düşündün o dersi. Gece gündüz demedin kaygılandın durdun. O kadar kaygılanmana gerek yok. Bunu yıllar geçtikten sonra anlayacaksın. :) Sen yine elinden geleni yap, yine çalış. Fakat bu kadar düşünme ne olacak diye. Sen gençsin, hatalar yapacak, hatalardan ders çıkaracaksın. Hata yapmaktan korkma!

Sevdiğin işi yapmayı denemekten korkma!

Durmadan ne iş yapsam diye düşünüyorsun. Bir tarafta belki o kadar da sevmediğin ama seni her anlamda rahatlatacak bir iş, bir tarafta da tutkuyla bağlandığın fakat günlük yaşamda seni zorlayacak bir iş. Para kazanamamaktan, araba alamamaktan korkma. Sen gençsin, hatalar yapacak, hatalardan ders çıkaracaksın. Hata yapmaktan korkma!

Aşık olmaktan korkma!

Belki daha önce üzüldün, kırıldın, ağladın. Bunların hiçbiri aşka küsmek için bir neden değil. Çünkü aşk beklenmedik zamanda gelendir. Yeniden birini sevecek, aşık olacak, mutlu olacaksın.  Üzülmekten, kırılmaktan korkma. Sen gençsin, hatalar yapacak, hatalardan ders çıkaracaksın. Hata yapmaktan korkma!

Türkiye'nin Geleceği Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Kutlarız.

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri