Genç Kadını Taciz Edip Yerde Sürüklemişti: Polisin Yakaladığı Sapık Tutuklandı

Dün Ankara'da Z.Ö. isimli şahıs, yolda yürüyen kadını önce sözle taciz edip ardından da kolundan tutarak aracıyla yerde sürükledi. Yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Keçiören'de yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Doğan Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, Z.Ö., yolda yürüyen B.K.’yi otomobille takip ederek sözlü tacizde bulundu.

Kendisini takip eden şüpheliye tepki gösteren B.K. aracın yanına giderek Z.Ö. ile tartıştı ve ardından elindeki taşla aracın camına vurdu.

Bu sırada otomobili kullanan Z.Ö., B.K.’nin kolundan tutup aracı süratle hareket ettirdi. Bir süre yerde sürüklenen kadın, adamın elini bırakmasıyla otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Yerde sürüklenmenin etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar ve sıyrıklar oluşan B.K., hastanede tedaviye alındı 👇

Görüntüleri inceleyen polis tacizciye ulaştı. Şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen adam tutuklandı.

Tacize uğrayan B.K. ise 8 yıllık evli olduğunu ve 5.5 yaşında bir çocuğu bulunduğunu belirterek, şunları söyledi 👇

'Bana seni daha önce durakta gördüm, senden çok hoşlanıyorum. Lütfen tanışabilir miyiz? Arabaya gel' gibi şeyler söyleyince ben de sinirlenip elimdeki taşı suratına fırlattım. Fakat yüzüne gelmemiş ki adam o sırada beni arabanın içine çekti. Ben de korkumdan ayaklarım yere sürünmesin diye kendimi yukarıya kaldırdım. Ondan sonra nasıl düştüğümü, yerde nasıl yuvarlandığımı hiç hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda çevremde bir sürü insan vardı ve ben yerde yatıyordum.'

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
06.02.2018

idamın sırf bu tür orospu çocukları yüzünden gelmesini istiyorum, amk dağ ayısı seni insan diye toprağa gömecek olan imamın ta amk !

07.02.2018

Niye imamı falan yapmıyorsun ya? Olan yine avratlara oldu şu salak dünyada. -_-

06.02.2018

Bu nasıl olur ya bir yanlışlık olmasın nasıl tutuklandı o? Biz tacizcileri tecavüzcüleri ödüllendirmeyi, terfi ettirmeyi bırakıp ne zaman tutukladık birisi aydınlatırsa sevinirim!

07.02.2018

çünkü kadın bekar değil, bekar olsa sen kışkırttın derlerdi...

07.02.2018

Yolda yürürken durduk yere yumruk yer miyim, üzerime araç sürülür mü, bir yerden itilir miyim paranoyası oluştu maalesef bende ve bu istemsizce olan bişey, her sabah işe gelirken üst geçitte beni burdan itse biri... falan gibi şeyler düşünüyorum :(

07.02.2018

sakın bu sapık zihniyetten korkma ve kendini koruman gereken spor dalları var git onları öğren. onlar senden korksun..:))

TÜM YORUMLARI OKU (22)