Genç Kadına Arabayla Çarpıp Kaçtı, 31 Suç Kaydı Ortaya Çıktı: İş İnsanı F.D. Yeniden Gözaltına Alındı

Beşiktaş'ta sokak arasında yaptığı aşırı hız nedeniyle arabalara çaptıktan sonra yolda yürüyen D.K.'ya çarpan cipin olay yerinden kaçan sürücüsü 31 suç kaydı bulunan otel sahibi F.D. çıktı. Gözaltına alınan F.D. serbest bırakıldı. 

Olayın sosyal medyada gündem olması sonrası gelen tepkiler üzerine iş insanı F.D.'nin yeniden gözaltına alındığı öğrenildi.

İstanbul Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde ara sokakta aşırı yapan cip sürücüsü F.D., park halindeki araçlara çarparak takla attı. Takla atarken yolda yürüyen insan kaynakları müdür D.K.'ya çarpan araç hurdaya döndü.

Genç kadını yaralı halde bırakan araç sürücüsü F.D. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin sağlık ekiplerine haber vermesiyle hastaneye kaldırılan D.K.'nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, olay yerinden kaçan F.D.'nin 31 suç kaydı bulunduğu ve ifadesi ardından serbest kaldığı öğrenildi.

Korkunç kazanın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o anlar 🎥

Olayın sosyal medyada gündem olması sonrası yükselen tepkilerin ardından F.D. yeniden gözaltına alındı. F.D.'nin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir 👇

Zaman Yolculuğu Gibi: Eski İstanbul Fotoğrafları Yapay Zeka ile Hareketlendirildi
ÇAYKUR Önünde 'Vizite Gaspı' Eylemi! '23 Yaşındaki Kızım 'Gözümü Tedavi Yaptırsaydın Bu Duruma Düşmezdim' Dedi

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
15.08.2024

Korkularımdan biri akp nepotizmine sırtını dayamış zengin bir picin yüzünden sevdiklerimden birinin hayatını kaybetmesi. Sonra yıllarca mahkeme kapılarında adalet aramaktansa gidip en yakınlarını..

15.08.2024

her türlü yoruma neden siyaset katıyorsun. siyasetle bu katliamın ne alakası var

bu adam, sokak röportajı yapan kadın kadar suç işlememiştir. Eminim 31 suç kaydı da o röportaj kadar içinde suç barındırmıyordur. Hatta onedio bu kadar suç unsuru bulunan twit varken bunu buraya suç diye taşımanız çok yanlış.

15.08.2024

31 suç kaydı, sokakta, otel işletiyor!!! Oturma şeklinden bile ne kadar tehlikeli olduğu belli ama bir kadına çarpana kadar lüks hayatına devam ediyordu. Bundan sonra da yine tutuksuz yargılanacaktır. Çünkü adi suçlar suç kapsamından çıktı. Ancak iktidarı eleştirirsen en düzgün yaşayan insan ol yine de içeri atılırsın. Adalet mi parti adı sadece!!!

TÜM YORUMLARI OKU (36)