Genç Kadın Metrobüste Kendisini Takip Eden Kişi Yüzünden Yaşadıklarını Anlattı

Ülkemizde sokakların güvenli olmayışı ve asayiş sorunları pek çok insanı daha tedbirli olmaya bazen de önyargılı olmaya itiyor. Özellikle toplu taşıma araçlarında yaşananlar başta kadınlar olmak üzere pek çok kişiyi tedirgin ediyor. TikTok'tan lectyry0 isimli kullanıcı da geçtiğimiz günlerde yaşadığı olayı anlattı.

"Toplu taşımada neden erkeklerin yanına oturmamalıyız" başlıklı videoda eskiden bu konuda önyargılı olmadığını ama fikrini bir olayın değiştirdiğini paylaştı.

İşte o paylaşım 👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir 👇

Bir Damat Adayı Olarak Henry Cavill'i Değerlendiren Babaanne Viral Oldu
20 Saatlik Aralıksız Çalışmanın Ardından Yere Yığılan Depo Robotu
"Domuz Eti Yiyor Musunuz?" Sorusuna Gelen Abuk Cevaplar Beyninizi Yakacak

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
24.04.2024

Ne buyuk bir sacmalik bu? Ne demek erkeklerin yanina oturmayin? Haremlik selamlik mi yapalim? Neden boyle seylere alisiyor ve alistiriyorsunuz? Bir adamin yanina oturunca takibe davetiye mi cikariyoruz? Ayrica otursaniz da oturmasaniz da hastalikli kisiler bunu yapar. Bu arada gencler lutfen su Turkceyi bir agzinizi yayarak ve bir agzinizi buzerek konusmayin, berbat oluyor.

24.04.2024

Bu işin artık kadın erkeği yok. Gaspçısı, psikopatı, sapığı kadın erkek demeden takip ediyor. En son para çektikten sonra takip edildim. Bir öğrenci kardeşim fark edip uyardı. Mecburen tetikte yaşamamız gerekiyor. Yanınızda her zaman biber gazı bulundurun ve kullanmaktan çekinmeyin.

24.04.2024

30 saniyelik şeyi 5 dakikada anlattı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ