Genç İmam Hatipliler'den Seccade Yorumu: "Bilinmeden Yapılan Hata ve Yanlışlar Hoş Görülmeli"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerine ayakkabı ile basması ile Cumhur İttifakı cephesinde eleştiriler başladı. Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan özür diledi. Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, 'Kusurları hoş görmeyi emreden dinimiz, bilinmeden yapılan hata ve yanlışlara ise bir bedel yüklemez' açıklamasını yaptı. 

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Fazla kalmadı 40 gün. Bu 40 gün içerisinde birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya’dan alıyorlar talimatı. Onlara göre meşrudur, yapabilirler" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 'Beklenen Yerden' Vurdu: "40 Gün Daha Basabilir"

Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, bir açıklama yaptı. Akkaya'nın açıklaması şöyle:

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
05.04.2023

Bu yazim beni engelleyen" SNOWYSPRING "denilen Hizbullahci kisiye cevabimdir. Cok mu dert ettin HDP yi.HDP savunucusu degilim ama o savundugun iktidar secim oyunllari icin HDp nin kapisina iki kez gittiginde kac defa Akp ye diklendin.Bence görmemezlikten geldin.Cünkü sen A haber de onlari görmedin ama A haber algisina göre CHP o kefeye koydun.Peki iki kez HDP yegidip destek isteyen AKP iki kez o kapidan kovulduklarinda hic mi yüzün kizarmadi ve demedin ki ulan bu yapilan kelek kendilerinden olunca sorun yok baskalrindan olunca A haber full algi oluyor hic mi demedin..Birakin Hizbullahcilari savunanlarin insan olmadigini acik ve net beyanidir .Onlar hayvan bile olamaz...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ