Genç Çift Traktör Kazasında Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, şarampole devrilen traktörden savrulan Meliha Katı (34) ise olay yerinde eşi Ertuğrul Katı (35) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saat 18.00 sıralarında Yeniköy Mahallesinde meydana geldi. Ertuğrul Katı yönetimindeki 05 ER 456 traktör engebeli arazide kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede traktörde yolcu olarak bulunan Meliha Katı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Ertuğrul Katı ise kaldırıldığı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. 3 çocukları bulunan çiftin yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili jandarma soruşturma başlattı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
28.01.2022

ALLAH RAHMET EYLESİN!

28.01.2022

artık hızlı hızlı haber girecez diye yazılar kontrol edilmiyor belli ki en dandik sitelerde bile daha düzgün bir dil kullanılıyor.

29.01.2022

ya ne diyorsun boş. yorumları okuyup millete sallayım diye beklettigin salyalarini başka yere akit. sanane ölüm haberinde buna takıldım. seni ilgilendiren bir şey var mı? aaa bak noktadan sonrada küçük harfle başlamışım. de da ayirmamisim. ben bir içerik yada haber sitesi değilim tatlım. hadiii hosttt.

30.01.2022

düzeltiyorum tamam kanka ağlama. *Acayip olduğun kadar Türkçe'n de rezalet. * Kudurmadan önce düzgünce okuyup üzerinde dusunmeni tavsiye ederim. Demek istedi kendini Türkçe Prof. zanneden amip. Aşırı zekisinnnnnnnn yaaaaa nasıl laf soktu uuuuuuvvv.

30.01.2022

tüh şimdide dusunmeni demişim 😁😁😁 hep bu şapkalı harfler eziliyor kanka yaaaaaa. Allah'tan senin artık bir sapkan var 😎

TÜM YORUMLARI OKU (6)