Genç Bir Kullanıcının Paylaştığı Liste Tepki Çekti: LGBT ve Aşı ile Savaş Ama Nükleer ve Maden Artacak!

Twitter'da Yasir isimli 1997 doğumlu içerik üreticisi bir gencin kişisel manifestosu niteliğinde yayınladığı liste tepki topladı. İnanç ile kişisel özgürlüklerin karıştığı bir liste olması ile saygı içermemesi sosyal medyada fazlasıyla yorum neden oldu.

Yasir'in paylaştığı liste şu şekildeydi👇

twitter.com

Bu listeye yapılan yorumların bir kısmı 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
12.07.2022

Bunları yazmayınca ortada böyle tipler yok diyemeyiz ki, hepsini tek bir insanda buluşmasına AKPli, Tek partide buluşmasına ise AKP denir.

12.07.2022

iste bu yuzden dostlar; tam olarak bu yuzden anne baba olmak isteyenlere yeterlilik testi yapilmali. cunku hayattaki tek vasfi uremek olan geri zekali yobaz hasereler hamam bocegi gibi ureyip durmadan cocuk sictiklari ve sictiklarini da kendileri gibi yetistirdikleri icin dunya su anda bokum gibi bir yer. bu devirde humanist olanin da amk. boylelerinin insan yerine konmamasi lazim, yil olmus 2022 yeter artik.

12.07.2022

Ne saçmalıyorsun ya? Senin gibi 14 yaşında bir velete kalmadı böyle şeyler. Tabii ki insanlar istediğini yapabilir,gay,lezbiyen ya da eşcinsel olabilir, gücü yetiyorsa kurbanını keser -hoş, gücü yetebilen bir azınlık bile kalmadı- yetmiyorsa kesmez,dini farklıysa o da onun gerektirdiklerini yapar geçer ya da yapmaz, nükleer santral ciddi bir iştir her zaman yoğun kontrol ister en ufak bir kablo hatasında bile Çernobile döner ortalık bence Türkler bunun sorumluluğunu alamaz,kız erkek ayrı üniversitede biz hanımlar daha da rahat ederiz en azından sizin sapıklığınız dert olmaz bizim yapacağımız,gideceğimiz,yiyeceğimiz şeylerden SA-NA-NE? Cahilliğinizde ve kininizde boğulmanızı diliyorum başka bir şekilde içim soğumaz...

TÜM YORUMLARI OKU (11)