Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm İzleme Ekranı: Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm Tek Parça Full İzle

Ekranların sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip. Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan gibi isimlerin bulunduğu dizi reytinglerde en üst sıralarda yer alıyor. Kirli geçmişini bırakarak Karabayır Lisesi'ne atanan coğrafya öğretmeni Sadi ile ıslahevinden gelen beş gencin hikayesi anlatılıyor. Dün akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen dizi izleyiciyi ekrana kilitledi. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve tekrardan izlemek isteyenler için Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm tek parça izleme ekranı...

Show TV'de yayınlanan BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, her hafta perşembe akşamı, saat 20:00'da izleyicilerle buluşuyor.

İlk bölümü 21 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan dizi, yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken senaristliğinde Gani Müjde bulunuyor. Dizinin son bölümünde arabaya binen kişi herkesi şaşırttı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümde yaşanan olaylar...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Sadi ve Songül, Serdar'ın yanına giderken hiç tahmin etmedikleri birisini göreceklerdir. Semih ise Sadi ve Songül'e bir teklif sunar fakat bu onları tehlikeye atacaktır. Esra, Ozan'ın kim olduğunu anlar. Bu durum Esra ve Ozan'ın planları altüst edecektir.

Melek, Zülfikar'ın kardeşiyle yüzleşmesini sağlayacaktır. Aylin, Sanem'e oldukça üzülür ve annesiyle konuşmaya karar verir. Fakat öğrendikleri onu kötü etkileyecektir. Gizem ise yeni hayatına adapte olmaya çalışırken Aslı'nın kaybolması herkesin yüreğini ağzına getirecektir. Gizem hiçbir yerde Aslı'yı bulamaz fakat o kimsenin beklemediği bir insanla eve gelecektir. Derya'nın defterini bulan Mert ise sırrı öğrenecektir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm İzleme Ekranı

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEME EKRANI

İlginizi çekebilir;

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Yaver'i Sercan Gülbahar Kimdir?
Gelsin Hayat Bildiği Gibi'ye Doktor Olarak Katılan Pamir Pekin Kimdir?
Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Kadrosuna Yakışıklı Oyuncu Gökmen Kasabalı Dahil Oldu!

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood