Gelinliği ile Sınava Girdi

Karabük'te düğün günü ile sınavı aynı gün olunca 25 yaşındaki Kübra Karataş, okula gelinliği ile gelerek KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nde ter döktü. Damat Ali Selam ise okul kapısında sınavın bitmesini bekledi.

‘Sınav gelini’

Kübra Karataş, düğün günü ile sınavı aynı gün olunca okula gelinliği ile gelmek zorunda kaldı. ‘Sınav gelini’ yazan gelin arabası ile okula gelen Karataş, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’ne girip, ter döktü. Diğer adaylar da sınava gelinliği ile giren Karataş’ı tebrik etti.

'Gelinlik uğur getirir umarım'

Damat Ali Selam ise okul kapısında sınavın bitmesini bekledi. Bir ara sınavdan çıkmayı düşündüğünü belirten Kübra Karataş, “Ama güzeldi, heyecanlıydı. Sınavım güzel geçti. Sınıftakiler de bir an şaşırdı. Bizim düğün tarihimiz daha önceden alınmıştı. Fakat sınav ertelendiği için bugün böyle bir tesadüf oldu. Bu durumu güzel bir anıya dönüştürmek istedik. Sınava girmek istedim, gelinlik uğur getirir umarım” dedi.

Gelin ve damat, daha sonra düğün salonunun yolunu tuttu.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
02.10.2022

Gerdeğe sınavda girebilirlerdi bunada şükür…

02.10.2022

Gelin hazırsa öğretmenle odasıda olur abi

02.10.2022

Abi önce işinizi garantileyip öyle evlenseniz ekonomik sıkıntı yaşamaz evliliğiniz zehir olmaz.. şunu aileler bi şart koysa iş yoksa evlilik de yok deseler daha iyi olur. Başarıya odaklanan başarılı olur evliliğe odaklanan evli! Kazanacağını sanmıyorum.

Gelinin kafasına rko çeken çocuk vardı. Ve düğün ve gelinliği gereksiz bulduğum için zılgıt yemiştim. Doktor bu ne şimdi ?

TÜM YORUMLARI OKU (6)