Gelinim Mutfakta'yı Sunan Demet Akalın Okan Kurt'tan Aldığı Evlilik Teklifinin İlginç Hikayesini Anlattı

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlayan Demet Akalın, gelinlere sorduğu yüzük sorusunun ardından Okan Kurt'un kendisine nasıl evlenme teklifi ettiğini anlattı. Haydi buyrun detaylara...

Biliyorsunuz Kanal D ekranlarında yıllardır yayınlanan ve severek izlenen Gelinim Mutfakta programını Onur Büyüktopçu, Fatih Ürek ve Seda Sayan'ın ardından bu sezon Demet Akalın sunmaya başladı.

Eski sabah programından ayrıldıktan sonra Gelinim Mutfakta kadrosuna epey kısa sürede alıştı Akalın... Severek sunduğuna keyif aldığına eminim.

Evet, gelelim konumuza efendim. İzleyenler bilir, Gelinim Mutfakta'da ortalığı kızıştırmak için Demet Akalın ara sıra gelinlere bazı sorular sorar. Bugün yine tartışmalı bir soruyla gelinlerin mutfağına gitti Akalın.

"Nişanlınızın sırf annesi istediği için evlenme teklifi edeceği beş taş yüzüğü imitasyon aldığını öğrenseniz ne tepki verirsiniz?" sorusunu sordu. Gelinlerin cevaplarının ardından da Okan Kurt'un kendisine nasıl evlenme teklifi ettiğini anlattı.

"Bir kez Okan ile ayrıldık, bir gece ayrı kaldık.. Ben hemen kendimi dışarı attım...En az 5 dükkan gezmişimdir. Sabaha karşı eve geldim, yattım uyudum. Gezmişim sabaha kadar, müzikten başım çatlıyor."

"Bir baktım bu sabah kapıya geldi. Kapıyı yarım açtım " Ne var be " dedim. Okan " Açsana kapıyı bir şey söyleyeceğim" dedi. Ben de "Dışarıdan söyle." deyince " İlk kez duyacağın bir şey" dedi.

"Aldım içeri koltuğun ucuna oturttum. Elde ne çiçek ne de yüzük; bana bakıp "Evlenelim mi?" dedi. "Böyle mi teklif ediyorsun" dedim."

"Neyse bu işe gitti.. Yol 45 dakika sürüyor. Ben o sıra gelinlik baktım, mekan ayarladım... Sosyal medyaya da şunu yazdım: Cuma cuma evlilik teklifi almak ne bileyim ben..."

O gün bu gündür kraliçemiz Demet Akalın, tek taşlarını ve pırlantalarını kendi alıyor. Hiçbir beklenti içine de girmiyor sanırım artık. 😂

Ne olacak canım yüzükle evlenmek şart mı? 😎

Hadi yorumlara...

Popüler İçerikler

Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Denizbank’ta Müşterilerin Hesabından Çalınan 205 Milyon TL Kripto ve Sanal Bahiste Kullanılmış
YORUMLAR
15.09.2021

yuhh bari yeniden teklif ettirseydin kızz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ