Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül Neden Yok, Elendi mi? Gelinim Mutfakta Kim, Neden Diskalifiye Edildi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta en sevilen gündüz kuşağı programlarından biri haline geldi. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmada yaşananlar gündemden düşmüyor. Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'da alınan diskalifiye kararı izleyenleri şoke etti. Peki Gelinim Mutfakta'da kim, neden diskalifiye oldu?

İşte tüm detaylar...

Kanal D ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta en popüler gündüz kuşağı programlarının arasındaki yerini aldı.

Hafta içi her gün saat 13.00'te yayınlanan heyecan dolu yarışma izleyenleri adeta ekranlara bağlıyor. Sunuculuğunu Nursel Engin'in üstlendiği Gelinim Mutfakta'da yarışan yarışmacılar haftanın en yüksek puanlarını toplamak için mücadele ediyor.

4 gelin ve 4 kayınvalidenin mücadele ettiği yarışmada günün en yüksek puanını alan isim 1 çeyrek altının sahibi olurken, hafta boyu yüksek puanlar alan gelin 7 bilezik kazanır.

Haftanın henüz ikinci günündeyken Gelinim Mutfakta'da oldukça önemli gelişmeler yaşandı. Programın takipçileri Derya'yı yayında göremeyince konu hakkında araştırma yapmaya başladı.

Gelinim Mutfakta Derya Yok mu?

Yeni hafta Gaziantep'ten katılan yeni yarışmacı Rabia ve kayınvalidesi Yasemin ile başladı. Yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta'da Derya ve kayınvalidesi Birgül'ün olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Gelinim Mutfakta Kim Diskalifiye Oldu?

Gelinim Mutfakta Derya ve kayınvalidesi Birgül diskalifiye edildi. 1067. yeni bölümde açıklama yapan Nursel Ergin diskalifiye kararının yönetimin aldığını üzgün bir şekilde yarışmacılara aktardı.

Ergin konu hakkında "Tüm kusur Birgül hanımda. Birgül hanım dün çekimden sonra yarışma ahlakına aykırı hareket etmekten dolayı, Gelinim Mutfakta'dan diskalifiye edildi." ifadelerini kullandı.

Derya ve kayınvalidesi Birgül'ün yerine ise Gelinim Mutfakta'nın eski yarışmacılardan Özlem ve kayınvalidesi Nurten Argün dahil oldu.

İlginizi Çekebilir

Gelinim Mutfakta Haftanın Kazananı Kim Oldu, 7 Altın Bileziği Kim Aldı? Gelinim Mutfakta 6 Ocak Puanları

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
10.01.2023

Şu an gözyaşlarına boğuldum. Allah yardımcıları olsun gerçekten çok zor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ