Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altının Kazanı ve 3 Ocak Puan Durumu

Sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın 1062. bölümü bugün Kanal D ekranlarında yayınlandı. Kayınvalideler arasında başlayan tartışma izleyicilere de yansıdı. Bu bölümde kayınvalideler seyircilere bir soru sordu! Derya'nın nişan görüntüleri ve eksi 2 puan ceza alan gelin bu günün konusu oldu. Hafta içi her gün saat 13.00'de seyirci karşısına çıkan Gelinim Mutfakta programının haftanın ikici gününde çeyrek altınını kazananan gelini belli oldu. Peki, haftanın ikinci gününde neler oldu, kim ceza aldı, toplam puan durumu ne oldu, günün birincisi ve kazananı kim oldu? İşte 3 Ocak Salı günü Gelinim Mutfakta puan durumu, günün lezzeti ve çeyrek altının kazananı.

Gelinim Mutfakta, 1062. bölümünün kazananı kim oldu? Bugün de gelinler arasındaki rekabet, kayınvalideler arasındaki kaos hiç eksik olmadı.

Gelinim Mutfakta yarışmasının güzel sunucusu Nursel Ergin açıkladı; Gelinim Mutfakta'nın bugünkü lezzeti "Biber Soslu Pratik Börek" oldu!

Gelinlerin altın kazanmak ve günün birincisi olmak için kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta'da Derya gelinin nişan görüntüleri olay oldu.

Kayınvalide Birgül Hanım, 'gelinime dillere destan nişan yaptım' dedi. Tüm gelinler Derya'nın sokakta gerçekleşen nişan görüntülerini eleştirdi.

Gelinim Mutfakta'da Eksi 2 Ceza Puan Alan Gelin Kim Oldu, Neden Ceza Aldı?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün Ece gelin, eksi 2 puan ceza aldı. Ece gelinin ceza almasının nedeni ise 'Biber Soslu Pratik Börek' tarifinde yer alan biberlerin tamamını tarife eklememiş olmasıydı.

Haftanın ikinci gününde kayınvalidelerden Birgül Hanım'ın "her yere kocamla, düğüne kocamla, hastaneye kocamla" sözleri de çok konuşuldu.

Birgül Hanım televizyon başındaki hanımlara da sordu. 

'Sevgili hanımlar her şeyi vıcık vıcık eşlerinizle mi yapmak istersiniz? Biraz da kendi başınıza bazı şeyleri başarmak ister misiniz?

Siz ne dersiniz? Yorumlarda buluşalım!

3 Ocak Salı Günü Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Haftanın ikinci gününde çeyrek altını kazanan gelin Hatice oldu. Hatice, kayınvalideler ve Nursel Engin'den tam puan alarak 25 puanın sahibi oldu. Böylece bir rekor da kırmış oldu.

Gelinim Mutfakta 3 Ocak Salı Puan Durumu

  • HATİCE - 25

  • ECE - 9

  • DERYA - 8

  • ZEYNEP - 8

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!