Gelini Tarafından Tekme Tokat Darp Edilen 82 Yaşındaki Alzheimer Hastası Kadın, Huzurevine Yerleştirildi

Bursa'da bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği ve yaşlı bir insana eziyeti yansıtan görüntüler tepkilere neden oldu. 82 yaşındaki alzheimer hastası kayınvalidesini darp eden kadın gözaltına alındı. Sevim A., ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Demetevler mahallesinde yaşayan Fatma A., sokak ortasında gelini tarafından itildi ve yerlerde sürüklendi.

Olay anını cep telefonuyla kaydeden Abdurrahman K., şiddet görüntülerini sosyal medyada paylaştı. 📹

"Ben bir şey yapmadım. Evden kaçmıştı, gelirken düşmüş ve başını vurmuş."

DHA'nın haberine göre, gözaltına alınan Sevim A., suçlamaları kabul etmezken  'Ben bir şey yapmadım. Evden kaçmıştı, gelirken düşmüş ve başını vurmuş' ifadelerini kullanarak kayınvalidesinin sürekli evden kaçtığını söyledi.

"Yüzünde zaman zaman morluklar oluyordu ama 80 yaşındaki bir kadını dövecekleri aklımıza gelmedi."

Olay anını kamerasıyla çeken Abdurrahman K. ise olayla ilgili, 'Yaşlı teyze gerçekten hasta. Yüzünde zaman zaman morluklar oluyordu. Düşerek bunun oluştuğunu düşünüyorduk.' ifadelerini kullandı.

Şiddet gören yaşlı kadın, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından huzurevine yerleştirildi.

Görüntülerin sosyal medyada tepki yaratmasının ardından Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş, yaşlı kadının evine giderek oğlunu ikna etti ve yaşlı kadını huzurevine yerleştirdi.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
25.09.2018

Kardeşim salak olmayın bu adam kameraya çekmeseydi daha tokatı vurmadan müdahale etseydi kadın tamam bişe yapmıyorum diyip eve götürüp işkenceye devam edecekti ama kameraya alınca elinde büyük bir suç koz oluyor kamera olmasaydı polis ilgilenmezdi.

Pasif Kullanıcı
25.09.2018

kameraya alan çocuğa hakaret edenler nasıl bir beyinsiz anlayamadım. bu çocuk bunu kameraya almasa o kadın belki de hala dayak yiyordu. bu ülkede yardım almak için gündeme gelmen lazım. yoksa kimse sizle ilgilenmez.

25.09.2018

seni yıkık orospu. senin gibi gelin olmaz olsun. elin nasil kalkabildi o masum kadına? benim dedemde alzheimer hastası ve ben ya da ailemden biri onu kaldırırken yanlışlıkla biryerini ağrıtacağız diye korkuyoruz, bu orospu kadını dövüyor. işe bak yaa. gerizekalı amip. tez zamanda geber.

TÜM YORUMLARI OKU (28)