Diyarbakır'da Üç Aile Arasında Silahlı Kavga: 6 Ölü, 9 Yaralı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde üç aile arasında silahlı çatışma çıktı. 6 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı olayın ardından bir kişi gözaltına alındı. 

Gülşen Poyraz isimli kadın, babası Enver Tekin'in yardımı ile henüz belirlenemeyen bir nedenle eşinin evinden ayrılarak ailesinin yanına döndü.

Bunun üzerine Poyraz ailesi bireyleri Gülşen Poyraz'ı geri almak için Enver Tekin'in evine geldi.

Burada iki aile mensupları arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşürken, bu sırada Narin ailesi mensupları da Tekin ailesine destek için geldi.

DHA'da yer alana habere göre, aralarında damadın da olduğu 3 kişi kalaşnikof ve pompalı tüfekler ile evdekilere ateş açtı.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, kavgaya karıştığı belirlenen bir şüphelinin yakalanmasına çalışılıyor.

Olayda, Aziz (22), Halise, Gökhan (22) ve Münevver Narin ile Edip Okraş ve Süleyman Eleftoz hayatını kaybetti. Teğmen Yapıcı, Ferhat Tekin, Münevver Bağlı ile Ferhat, Felhat, Mevlüt, Cevat, Dukhan ve Mehmet Narin ise yaralandı. Yaralılar Silvan ve Diyarbakır'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Eve ateş açanlardan birinin 2 kalaşnikof ve 2 pompalı tüfekle yakalanıp, gözaltına alındığı aktarılıyor.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
21.08.2019

Tabi kadın onların malıya ondan silahla geri almaya gitmişler.Sizin zihniyetinizin köküne kibrit suyu umarım ölenler hep sizin tarafınızdandır.Allah bilir kadına ne yaptınızda herşeyi göze alarak baba evine döndü.Bu arada Kadının ailesinide tebrik ediyorum herşeye rağmen kızlarına sahip çıkmışlar.

21.08.2019

Ölenlerin hiç alakası yokmuş olayla,silah seslerini ve gürültüyü duyunca köye hırsız girdi sanmışlar.(başka bir haber kaynağının belirttiği ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem)

Pasif Kullanıcı
21.08.2019

Geçenlerdede Urfada İzol Aşireti Akrabalarını katletmişşti .Kürtler bile daha kendilerine tahamül edip katlanamıyor Her yıl binlerce kürt aileler, akrabalar,aşiretler namus cinayeti ayağına birbirlerini canice öldüryorlar .Sonra Kürtleri Sevmeyenleri Irkçı Olmakla Suçluyorlar. Eğer K*rdistan kurulursa kürtler kan davası ayağına töre cinayeti ayağına birbirlerini yiyip 3 günde telef olup gidecekler.

21.08.2019

Kürtleri sevmemek gibi bir durum söz konusu olamaz. Oradaki insanlar neden hala feodal olarak yaşıyorlar ya da yaşamaya mecbur kalıyorlar onun araştırılması lazım. Terörün de,bu aile/namus cinayetlerinin de,akraba evliliklerin de özü bu feodal düzen. Batıya gelen Kürtler hiçte öyle değiller artık. Benim tanıdıklarımın çoğu benden iyi çatır çatır İstanbul Türkçesi konuşuyorlar. Gayet elit yerlerde takılıp en az 2 tane üniversite bitirmiş gibi kültürlüler. İnsanlarımızı oraya gidip eğitmemiz lazım ama ne yazık ki yıllarca terör buna izn vermedi,vermeyecekte! Benim kızdığım şey aşağıda da yazdığım üzere siki taşağına denk kişilerin bunlar üzerinden prim kasması. Gidin bir yaşayın orada bakalım!

21.08.2019

silahlı kavga denmez silahlı çatışma denir. Şaşırtıcı değil oralarda böyle şeyler. 1-2 sene sonra bu ailelerde diğer ailenin evini basar herkesi tarar. Yaşandı bunlar defalarca kere. Halkların kardeşliği şudur budur diyen pembe götlüler okusun buraları en çok. Gidin takılın bakalım oralarda ne kadar dayanabileceksiniz. Öyle Kadıköy'de Bebek'te concon mahallenin Starfucsks'ında Amerikano söyleyip beleş wifi'dan yardırmaya benziyor mu?

TÜM YORUMLARI OKU (18)