Geforce Now Global Hesaplarına, Türkiye'den Erişilemeyecek! Sosyal Medyada Tepkiler Çoğalıyor!

Geforce Now, Türkiye'deki kullanıcılarına gönderdiği email'de Türkiye'deki kullanıcıların global hesaplarının, 3 Mayıs tarihinden sonra ücretsiz hesaba dönüştürüleceği belirtildi.

Hizmeti almak isteyen kişiler, Turkcell tarafından verilen Game+ üzerinden sistemi kullanmaya devam edebilecek. Kullanıcılar, global hizmetin Türkiye'den kullanılamamasına büyük tepki gösterdi.

Ne olmuştu?

30 Yıllık Bilgisayarda Bile Cyberpunk 2077 oynatacak NVIDIA GeForce NOW'ın Fiyatı Açıklandı

Şimdi oyunculara ne olacak?

Mailde belirtilene göre, hizmeti almaya devam eden kullanıcılar aynı hizmeti 3 Mayıs'a kadar kullanmaya devam edebilecekleri açıklandı.

3 Mayıs tarihinden sonra ise Türkiye'den Geforce Now hizmetini almak isteyen kullanıcıların, GAME+ hizmeti üzerinden sistemi kullanabileceği belirtildi.

Bunun sebebi olarak ise kullanıcılara daha düşük gecikme süreli bir oyun deneyiminin verilmesi belirtildi.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
09.03.2021

kapatın abi üyeliği. kimse game+ 'a para vermesin. turkcellin götünde patlasın bu yatırımı. mesela bunu bi deneseniz? hükümete, devlete falan bakarsanız ohooo daha çok bakarsınız. bu şirketlerin en en en en çok önemsedikleri şey para! aynı şey akp için de geçerli. bu tipler para kaybetmeye tahammül edemez ve dayanamaz. elinizdeki en büyük ve en şahane koz bu. almayın, üye olmayın. gerekirse 3 ay o oyunları oynamayın. örgütlenin. bakın bakalım neler oluyo ondan sonra. Gamespot borsa olayını araştırın. örgütlenince dünyada hangi taşları oynatabilirsininiz bunu görün ;)

09.03.2021

Turkcell yine bir yolunu buldu ve kendi vatandaşını s.kmeyi başardı. Sağol turkcell, sayende yine yüzümüz asıldı, canımız sıkıldı, bir keyfimiz vardı onu da s.ktin attın.

09.03.2021

ülkeye giren akp ye dönüşüyor

TÜM YORUMLARI OKU (23)