Geçtiğimiz Haftaya Damga Vuran Skandallar ve Dedikodularla Gıybet Kazanını Fokur Fokur Kaynatıyoruz! 🔥

Geçtiğimiz hafta magazin dünyasında neler yaşandı? Hangi ünlü, nerede, kiminle, ne yaptı? Shakira kemerlerinizi bağlayın, gıybet yolculuğuna çıkıyoruz!

1. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nin 49. düzenlemesi, 2016'daki gibi, bir kez daha İrem Derici'nin muhteşem açılış şovuna ev sahipliği yaptı. Derici, bu büyüleyici şov için uzun bir süre boyunca hazırlık yaptığını ve bunun için 3 milyon TL harcadığını belirtti. Bu olağanüstü performans, sosyal medyada hızla yayılarak gündem oluşturdu.

Şov İçin 3 Milyon Lira Harcamış: Altın Kelebek Ödül Töreni Açılış Şovu Yapan İrem Derici Çok Konuşuldu!

2. Reynmen, bu yıl Pantene Altın Kelebek ödüllerinden eli boş döndükten sonra, geçen yıl kazandığı prestijli Altın Kelebek ödülünü çöpe attığına dair bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Reynmen'in Altın Kelebek'te Aldığı Ödülü Çöpe Attığı Videosuna Tepkiler Yükseldi

3. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, televizyon dünyasının seçkin oyuncularını bir araya getirdi. Bu özel gecede, Kerem Bürsin dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bürsin, sahnede Türkçe ve İngilizce'yi bir arada kullanarak sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu durum, birçok kişinin aklına Murat Eken'in "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programındaki unutulmaz skecini getirdi.

Kerem Bürsin'in Türkçe-İngilizce Karışık Teşekkürü Murat Eken'in ÇGHB'deki Oscar Skecini Hatırlattı

4. Survivor adlı popüler yarışma programında yıllarca boy göstermiş ve gücüyle ön plana çıkmış kadınlardan biri olan Nagihan Karadere hakkında şaşırtıcı bir haber geldi. Karadere'nin kardeşi Fehmi Karadere, bir açıklama yaparak aile içinde yaşanan dramı ortaya çıkardı. Fehmi Karadere'nin iddiasına göre, aile bireyleri Nagihan Karadere'yi evlatlıktan reddetmek için hukuki bir süreç başlattılar.

Evlatlıktan mı Reddedildi? Nagihan Karadere'nin Kardeşinden Şaşırtan Açıklama!

5. Altın Kelebek Ödülleri'nin 49. yılında, ödüller sahiplerini buldu. Müge Anlı, uzun yıllar boyunca "En İyi Kadın Sunucu ve En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödüllerini kazanarak adından söz ettirmişti. Bu yıl ise "En İyi Kadın Sunucu" ödülünün sahibi oldu. Ödülle ilgili duygularını paylaştığı konuşmasında, bundan sonra ödül adayı olmak istemediğini belirtti.

Kimse Beklemiyordu! Müge Anlı Altın Kelebek Adaylığından Çekildiğini Açıkladı!

6. 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, birçok unutulmaz anıyla gecenin en önemli etkinliği oldu. Ödül kazananlardan biri olan Semicenk'in, tören sırasında telefonunda oyun oynarken yakalanması, geceye damga vuran olaylardan biri oldu. Bu durum, törenin ardından çokça konuşuldu.

Altın Kelebek Ödül Töreninde Oyun Oynarken Yakalanan Semicenk'e Tepkiler Gecikmedi

7. Sosyal medya platformlarındaki aktif paylaşımları, benzersiz stil anlayışı, özel yaşamındaki detaylar ve yaptığı çarpıcı açıklamalarla sürekli olarak gündemde kalmayı başaran Merve Boluğur, şimdi de ilgi çekici bir evlilik duyurusuyla karşımıza çıktı. Bir hayranının yorumuna yanıt veren Boluğur, üçüncü evliliğe dair ilk ipuçlarını vermeye başladı.

Merve Boluğur Bildiğiniz Gibi: “3. Evlilik” Sorusuna Verdiği Cevap Yine Şaşırtmadı!

8. Reynmen, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri ve dün gece 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nden sonra yaptığı bir paylaşımla gündemdeki yerini sağlamlaştırdı. Daha önce kazandığı ödülleri çöpe atan Reynmen, bu konuda ilk kez konuştu.

Kendisini Hz. İbrahim'e Benzetti: Ödüllerini Çöpe Atan Reynmen Akıllara Durgunluk Veren Bir Açıklama Yaptı!

9. Gebze'de bulunan güzellik salonu kurşunlanan Ece Ronay, yapılan saldırı hakkında açıklama yaptı.

Güzellik Merkezi Kurşunlanan Ece Ronay'dan Açıklama: Eski Eşim Benimle Uğraşıyor Gibi Hissediyorum

10. Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan'ın doğum gününü sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutladı. Bu romantik jest, çiftin hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Arda Turan Eşi Aslıhan Doğan'ın Doğum Gününü Bu Aşk Dolu Paylaşımıyla Kutladı!

11. 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, Türkiye'nin en parlak yıldızlarının katılımıyla oldukça hareketli bir atmosfere sahne oldu. Ancak, geceye damga vuran isimlerden biri tören alanında bile olmayan popüler isim Reynmen oldu. Reynmen, geçmiş yıllarda kazandığı ödülleri çöpe atan bir video ile büyük tepki çekmişti. Bu durum, pop müzik sanatçısı İrem Derici'nin dikkatinden kaçmadı ve Derici'nin Reynmen hakkındaki yorumları, gecenin ayrı bir konuşma konusu oldu.

İrem Derici "Ay G.tüm" Dedi, Sefo Beğendi: Reynmen İki İsme de Jet Hızında Cevap Verdi!

12. Fenomen Ece Ronay'ın Gebze'de bulunan güzellik merkezinin kurşunlanması ardından bugün de Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bulunan güzellik merkezi kurşunlandı.

Fenomen Ece Ronay'ın Bir Güzellik Merkezi Daha Kurşunlandı

13. Afra Saraçoğlu doğum gününü Yalı Çapkını ekibiyle birlikte kutladı.

Yalı Çapkını Setinde Afra Saraçoğlu'na Sürpriz Doğum Günü Kutlaması!

14. Son dönemde adı Danla Bilic ile yaşadığı aşkla anılan rapçi Çakal, geçtiğimiz gün İstanbul'da verdiği bir konserle hayranlarıyla buluştu. Çakal sahneye uçarak indi.

Sahne Performansı Gündem Oldu! Rapçi Çakal İstanbul'da Verdiği Konserde Sahneye Uçarak İndi

15. Polat davası sonrasında lüks bir yaşam süren diğer popüler kişiliklerin izlenmeye başlandığı belirtildi. Polat ailesiyle birlikte fotoğraflarda görünen Eylül Öztürk ve eşi Kenan Öztürk, mal varlıklarına el konulmuş ve yurt dışına çıkışları yasaklanmış ünlüler arasında yer alıyorlar. Eylül Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Eylül Öztürk Kesinleşmiş Hüküm Olmadığı Halde Online Mağazalarının Kapatıldığını Açıkladı!

16. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Dizi Ödülü'nü kazanan "Yalı Çapkını" dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'in törene katılmaması, eleştirilere sebep olmuştu. Dizinin yapımcısı Onur Güvenatam, Demir'in katılmama sebebini sağlık sorunları olarak açıklamıştı. Gelişmelerin ardından, Mert Ramazan Demir'in sağlık durumunun daha da kötüleştiği ve hastaneye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı. Ünlü oyuncunun, Beta enfeksiyonu nedeniyle tedavi altına alındığı öğrenildi.

Altın Kelebek Ödül Töreni’ne de Katılmayan Oyuncu Mert Ramazan Demir Hastaneye Kaldırıldı

17. Dilan Polat ve Engin Polat’ın kara para aklama iddiaları sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilmesinden sonra dikkatlerin üstülerine çevrildiği Tayyar Taylan Öz ile eşi Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında çiftin 3 şirketine kayyım atandı.

Sosyal Medya Fenomenleri Tayyar Taylan Öz ile Özlem Öz'ün Üç Şirketine Kayyım Atandı

18. Başarılı oyuncu Hande Erçel'in giydiği ceket'in fiyatı, neredeyse ikinci el temiz bir araç fiyatına tekabül ediyor.

Hande Erçel'in Neredeyse Bir Araba Fiyatı Ödediği Ceket Sosyal Medyada Viral Oldu!

19. Vergi kaçakçılığı ve kara para aklama suçlamalarıyla karşı karşıya olan Dilan Polat, 2019'da "şampiyonlar ligi" adlı bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşım, birçok sosyal medya fenomeninin başını ağrıttı. Dilan'ın bu paylaşımda yer aldığı tüm fenomenler hakkında bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Gazeteci Murat Ağırel, bu konuda yeni bir açıklama yaptı.

Dilan Polat Tüm Masayı Yaktı: "Şampiyonlar Ligi" Ekibinin Şirketlerine de Kayyım Atandı!

20. Dilan Polat'ın yaktığı 'Şampiyonlar Ligi' masasında oturan Eylül Öztürk, bu sefer de şirketlerine kayyım atandığını sosyal medyadan öğrendi.

Şirketlerine Kayyım Atanan Eylül Öztürk Sitem Etti: "Neyle Suçlandığımı Bile Bilmiyorum!"

21. Bir dönem yaptığı şarkılarla müzik piyasasını altüst eden şarkıcı Zeynep Dizdar, geçmişte Ümit Sayın'la yaşadığı ilişkiye dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Haberler.com'un YouTube kanalına konuk olan ünlü ismin açıklamaları gündem oldu.

İlk Cinsellik Yaşadığı Ünlü İsmi Açıklayan Zeynep Dizdar'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraflar

22. Dilan ve Engin Polat çiftinin durumunun incelenmesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 'fenomenler' üzerinde özel bir ekip oluşturmasına yol açtı. Bu özel ekip, fenomenlerin mali işlemlerini mercek altına aldı ve toplamda 3 bin kişinin vergi kaçırma suçunu işlediğini belirledi. Ekip, özellikle pandemi dönemi sonrasında para akışında hızlı bir artış olduğunu saptadı.

Bakanlığın Fenomenler İçin Özel Ekibi: 3 Bin Fenomen İçin MASAK’a Bildirim

23. Melike Şahin, geçtiğimiz günlerde lodos nedeniyle iptal edilen konseriyle ilgili Instagram hesabından paylaşım yaptı

Melike Şahin, Lodos Yüzünden Son Dakika Ertelenen Konserinde Yaşananları İlk Kez Açıkladı

24. Ecem Erkek, Altın Kelebek ödül töreninde yaptığı konuşma ile sokak hayvanlarını gündeme getirmişti. Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından biri olan Oktay Saral, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Ecem Erkek’i hedef aldı. Saral, Gazze’de yaşananları anmamakla suçladığı Ecem Erkek için; ‘Yazık! Size, sanatınıza ve insanlığınıza’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Ecem Erkek’i Hedef Aldı: “Yazık Size”

25. Murat Ağırel, altınların içinde yüzen Nevra - Murat Bilem çiftinin 3 yıl içerisinde ödediği vergiyi açıkladı.

Murat Ağırel Altınların İçinde Yüzen Fenomen Nevra-Murat Bilem Çiftinin Ödediği Kuş Kadar Vergiyi Açıkladı

26. Dilan Polat'In kara kutusu ve kıymetlileri Şule ve Nergis gözaltına alındı.

Dilan Polat'ın Kıymetlileri Şule ve Nergis Gözaltına Alındı: İkamet ve Turist Vizelerinin Bittiği Ortaya Çıktı

27. Yılbaşında sahneye çıkacak ünlülerin alacağı rakamlar belli oldu.

Şimdiden Başladık: Ünlülerin Yılbaşında Sahneye Çıkmak İçin İstediği Ücretler Sizi Uzaklara Daldıracak

28. Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konsere lodos yüzünden çıkmayınca ağır eleştirilerin hedefi oldu. Öğretmenler gününde sahneye çıkmayan ünlü şarkıcı, Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşacak "Vasiyet" albümü projesinden çıkarıldı.

Öğretmenler Gününde Sahneye Çıkmayan Melike Şahin'e Ağır Yaptırım: Atatürk Albümünden Çıkarıldı!

29. Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününden kareler paylaşıldı.

Lüks Bir Teknede Dünyaevine Giren Alina Boz ve Umut Evirgen Çiftinin Düğününden Yeni Kareler Geldi!

30. Pelin "Pqueen" Baynazoğlu paylaştığı son video ile takipçilerine meme kanserine yakalandığını açıkladı.

Sevilen Yayıncı Pqueen Meme Kanserine Yakalandığını Açıkladı

31. Dilan Polat'ın 2019'da paylaştığı Şampiyonlar Ligi fotoğrafıyla başı yanan Eylül Öztürk'ün Amerika'daki 10 evini satması halinde Türkiye'de alabileceklerini hesapladığı açıklaması beyin yaktı.

Fenomen Eylül Öztürk'ün Dolar-TL Hesabı Kafa Yaktı! "10 Evimi Satsam İstanbul'dan Anca 1 Ev Alırım"

32. Pucca'nın eski eşi Serhat Osman Karagöz, MASAK imalı bir paylaşımının ardından uzun bir zamandır sessizdi. Karagöz'ün 'Instagram'da saçma sapan yazı yazan birinin ismini paylaştığı için' hapis cezası aldığı ortaya çıktı.

Pucca, Eski Eşi Osman Karagöz'ün Cezaevine Girmesine İsyan Etti: "Ne Saçma Şeyin İçindeyiz"

33. Erdal Beşikçioğlu, nam-ı diğer Behzat Ç. şimdilerde 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi' ile seyirci karşısına çıkıyor. Üstelik ünlü oyuncu dizide kızı Derin Beşikçioğlu ile birlikte rol alıyor. Dizinin yemeğine katılan baba kızın karşılıklı döktürdüğü anlar gündem oldu.

'Amirim' Erdal Beşikçioğlu'nun Kızıyla Döktürdüğü Anlar Göbek Atma İsteğinizi Uyandıracak

34. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u 13 yıl sonra buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filmi seyirciyle buluştu. Filmin ardından meşhur ikiliyi birçok yapımda gördük. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un konuk olduğu 'Ajaba' programı da bunlardan bir tanesi oldu. Tatlıtuğ'un bu programda giydiği siyah işlemeli gömleğin fiyatı da ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Ajaba' Programında Giydiği İşlemeli Gömleğin Fiyatı 'Olur O Kadar' Dedirtti

35. Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz kız çocuklarından biri olan Duygu Nebioğlu, Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis X-TRA programına katılarak yaşadıklarını ve annesiyle ilgili şoke eden detayları anlattı.

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu'nun Annesiyle İlgili Anlattığı Detaylar Şoke Etti!

36. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal hakkında çirkin iddialar ortaya atılmıştı. Gündeme bomba gibi düşen bu aldatma iddialarına çiftten yalanlama da gelmişti. Muhabirlerin yine aynı soruları yöneltmesi üzerine İmirzalıoğlu 'aldın mı cevabını' diyerek yanıt verdi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Aldatma İddialarına Bir Yanıt Daha: Aldın mı Cevabını?

37. Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek gündemin öne çıkan ismi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği, ünlü fenomenini Onlyfans platformundaki görüntüleri yüzünden gözaltına aldı.

OnlyFans Kullanıcısı Gizem Bağdaçiçek "Müstehcenlik" Yüzünden Gözaltına Alındı!

38. Son dönemlerin popüler konularından biri olan kara para aklama iddialarında ismi geçen ünlülerden bir tanesi de Eylül Öztürk'tü. Öztürk, son paylaşımında ağlayarak kariyerinin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel çekmek istediğini açıkladı.

Fenomen Eylül Öztürk Gözyaşlarını Tutamadı:Kariyerinin Nasıl Bittiğini Anlatan Bir Belgesel Çekeceğini Duyurdu

39. Müzik sektöründe yaşadığı zorlukları paylaşan Aleyna Tilki, isyan etti. "Ölmemi, yok olmamı istiyorlar! Beni sahnelerden alıkoyuyorlar!" dedi.

Aleyna Tilki İsyan Etti: "Beni Sahnelerden Alıkoymaya Çalışıyorlar, Ölmemi ve Yok Olmamı İstiyorlar!"

40. Gizem Bağdaçicek'in savcılık ifadesi ortaya çıktı. Pornografik görüntülerini sadece 160 takipçisiyle paylaştığını belirten Bağdaçiçek, "Avukatım bu görüntülerin yayılmasıyla ilgili suç duyurusunda bulunacaktır. Ben bu olayın mağduruyum" dedi.

‘Müstehcen’ Paylaşımları Nedeniyle Gözaltına Alınan Gizem Bağdaçiçek’in İfadesi Ortaya Çıktı

41. Gazeteci İsmail Saymaz, 'Suç makinesi çıktı' başlığıyla Ece Ronay hakkında işlem yapılan suçları yazdı.

Güzellik Merkezi Kurşunlanan Fenomen Ece Ronay'ın İşlediği Suçlar Ortaya Çıktı!

42. Ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Burcu Esmersoy, katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Serenay Sarıkaya'nın evini kiraladığına dair iddialar hakkında konuştu.

Serenay Sarıkaya'nın Boşalttığı Daireye Oturan Burcu Esmersoy'dan Eski Kiracı Hakkında 'Titizlik' İtirafı!

43. Ünlü oyuncu Beren Saat, konuk olduğu Mirgün Cabas’ın programın da söylediği “O kadar insan acı çekiyor ki ben mutlu bir şey paylaşmaya utanıyorum” sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Beren Saat: “O Kadar İnsan Acı Çekiyor ki Mutlu Bir Şey Paylaşmaya Utanıyorum”

44. Nurgül Yeşilçay, Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından işin kendisine de değebileceğini düşünüp fakir edebiyatı yapmaya başlayan sosyal medya fenomenleri fena tiye aldı!

Nurgül Yeşilçay, Birdenbire Fakir Edebiyatı Yapmaya Başlayan Sosyal Medya Fenomenleri Fena Tiye Aldı!

45. Yıllar sonra Netflix yapımı İstanbul İçin Son Çağrı'yla partner olan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, filmdeki sevişme sahnesiyle sosyal medyayı sallarken, ikilinin sevişme sahnesi hakkında Beren Saat ilk kez Mirgün Cabas'a konuştu.

Beren Saat, İstanbul İçin Son Çağrı'daki Sevişme Sahnesi Hakkında Konuştu

46. Müzik sektöründe yaşadığı zorlukları anlatan ve sahnelerden alıkonulduğunu söyleyerek isyan eden Aleyna Tilki'nin menajeri Haluk Şentürk konuyla ilgili konuştu. Zehir zemberek açıklamalarda bulunan menajer, "Aleyna kendi kendisinin katili" dedi.

Aleyna Tilki'nin Menajeri Haluk Şentürk "Hedefinde Ben Varım" Dedi, Zehir Zemberek Açıklamalar Yaptı

47. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'In kara kutu olarak adlandırılan kıymetli yardımcıları Şule ve Nergis, geçtiğimiz günlerde sınır dışı edilmişti. Ülkelerine dönen ikili, sosyal medyadan Türk halkına seslendi...

Dilan Polat'ın Sınır Dışı Edilen Kıymetli Yardımcıları Şule ve Nergis Ülkelerine Döndükleri Anı Paylaştı

48. Dilan Polat'ın çalışanı Şule'nin aldığı maaşın miktarı gündem oldu.

Dilan Polat Olayında En Dikkat Çeken İsimlerden Biri Olan Şule'nin Maaşını Aldığı Video Yeniden Gündem Oldu

49. Dilan ve Engin Polat, kara para akladığı ve vergi kaçırdığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Polat çiftini cezaevine götüren sürecin en önemli aktörlerinden biri de avukat Feyza Altun olmuştu. Altun, Dilan ve Engin Polat’ın susması karşılığında kendisine para teklif ettiğini açıkladı.

Feyza Altun, Polat Çiftinin Kendisine Yaptığı Teklifi Açıkladı: “Oluru Nedir, Çözelim!”

50. Ünlü oyuncu Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı.

2023'ün Bitimine Az Bir Zaman Kala Merve Dizdar'dan "Yılın Aşkı" Bombası Geldi!

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu