Geçtiğimiz Haftanın Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Videosu

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenilen, tartışılan ve dikkat çeken videoları karşınızda. İyi seyirler...  

Daha fazla eğlenceli video için videolar butonunu ve her videonun üzerine gelince solunda açılan paylaş kısmını kullanabilirsiniz!

10. Erkeklerin İlk Topuklu Ayakkabı Deneyimi

Erkek topuklu ayakkabı giyer mi? Diyenleri duyar gibiyim. Oldu ki giydi diyelim. Peki bu topuklu ayakkabı üzerinde durabilirler mi? İzliyoruz..

9. Yaralı Köpeği Acil Servise Getiren Çocuk

Yozgat'ta ilkokul 2'inci sınıf öğrencisi Ömer Faruk, Yozgat’ta yaralı köpeğin acı çekmesine dayanamadı ve tedavi edilmesi için köpeği acil servise getirdi.

8. Türk Müzik Tarihinin Düşündüren Acayip 21 Şarkısı

7. Parkta Oynayan Çocukları Köpekle Kandırıp Kaçıran Adam | Sosyal Deney İçerir

İlk önce annelerin yanına giderek bir sosyal deney yaptığını ve çocuklarına ne kadar sıklıkla bir yabancı ile konuşmaması gerektiğini soran adam ebeveynlere daha dikkatli olması konusunda önemli bir mesaj verdi. Çocuklarına çok sık bir yabancı ile konuşmaması gerektiğini söylediğini söyleyen anneler sevimli bir köpek ile onların yanına giden adamı izlemeye başladılar ve sonucu merak ettiler. Parkta oynayan çocukların yanına giderek kısa bir süre köpeği sevdiren adam diğer köpekleri de görmek ister misin diye sorduğunda bütün çocuklar evet cevabını verdi ve adamın elinden tutarak parktan uzaklaştılar.

6. Türkiye Televizyonlarına Damgasını Vuran Unutulmaz Kavgalar

5. Sürpriz Sonlu AKP Reklamı

4. Görme Engelli Anne Adayına 3D Yazıcı Marifetiyle Ultrason Sürprizi

Tatiana Guerra, 17 yaşında görme yeteneğini kaybetmiş. Şu an ise 30 yaşında ve 20 haftalık hamile. Doğmamış çocuğunun görünüşünü çok merak eden Guerra’nın yapabileceği hiçbir şey yok. Fakat doktoru, Guerra’ya hoş bir sürpriz hazırlamış. Yapılan çalışmada, ultrason görüntüleri kullanılarak çocuğun 3D yazıcı ile baskısı alınmış. Guerra, böylece bebeğinin kime benzediği ve ona dokunmanın nasıl bir his olabileceği hakkında fikre sahip oldu.Guerra, bebeğinin adını Murilo koymayı düşünüyor. Murilo, dünyada doğmadan 3D yazıcı ile baskısı alan sayılı insanlardan biri oldu.

3. Grup Vitamin İsmail 2 ile Yeniden Doğdu

2. Birlikte Bindikleri Gmax'de Kız Arkadaşına 'Bir Şey Olmayacak' Diyen Adamın Kendisinin Kafayı Sıyırması

1. Engelli Yerine Park Eden İnsanlara Hayatları Boyunca Unutamayacağı Bir Ders Veren Çarpıcı Uygulama

Rusya'da hazırlanan proje engelli sürücüler için ayrılan alanların insanlar tarafından kullanılmaması gerektiğini vurucu şekilde anlatıyor. Otoparkın çeşitli yerlerine yerleştirilen kameraların engelli bölümüne yönelen araçların ön camında engelli ibaresini görmemesi halinde bir anda engelli vatandaş hologramı beliriyor. Duyarsız sürücülerin bu hareketi sonrasında karşılarına çıkan hologram onlara bu hareketin yanlış olduğunu uzun uzun anlatıyor ve neden yaptın diye soruyor...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı