Geçtiğimiz Haftanın Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Videosu

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenilen, tartışılan ve dikkat çeken videoları karşınızda. İyi seyirler...

Daha fazla eğlenceli video için Videolar butonunu ve her videonun üzerine gelince solunda açılan paylaş kısmını kullanabilirsiniz!

1. İlber Ortaylı'nın Kim Milyoner Olmak İster'i Sunması

Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı liseden arkadaşı olan Kenan Işık'ın rahatsızlığı nedeniyle, 'Kim Milyoner Olmak İster'in yarın akşamki (17 Haziran 2014) bölümünde sunucu olarak yer alacak.

2. Topuklu Giyip Beyonce Şarkısıyla Mükemmel Dans Eden Adamlar

3. Lamborghini ile Konuşmadan Bile Kız Tavlayabileceğinizin Kanıtı

4. Sevgiliye Şaka Yaparken Gafil Avlanan Adam

5. Esnek Zeminde İnanılmaz Oyun

6. Birbirlerinin İlk Defa Farkına Varan Dördüzlerin Gününüzü Aydınlatacak Videosu

7. Kim Milyoner Olmak İster'de Cahil Capsi Sorusu

17 Haziran tarihinde yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? programında İlber Ortaylı  sunuculuk yaptı. 

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bu haftaki sunucusu ünlü tarihçi İlber Ortaylı oldu. Kenan Işık'ın geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla programı sunan lise yıllarından arkadaşı tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı yarışmada bir sürpriz bekliyordu. Adına yapılan capslerle sosyal medyayı sallayan tarihçi, bu kez yarışmada soru olarak çıktı. Sosyal medyada ‘aramıza yeni cahiller katılmış’ gibicaps”lerle yer alan kişi kimdir? sorusuyla karşılaşan Ortaylı'da gülmekten kendini alamadı.

8. Game of Thrones Jazz Versiyonu

9. Soma'da En Acı Babalar Günü 'Bana Bir Masal Anlat Baba'

Soma en acı Babalar Günü'ne sahne olacak. Maden faciasında 301 işçi yaşamını yitirdi. 432 çocuk babasız kaldı. Onlar bu yıl ilk kez babaları olmadan Babalar Günü'nü geçirecek. 'Mümkünse pazar günü gelmesin' diyecekler. O çocuklardan kimi babasının mezarına 'Canım Babacığım' diye başlayan ve özlemini anlatan bir mektup bırakacak, kimi evinde sessizce ağlayacak.

Çok acı bir tesadüf;

Dünyada ilk babalar günü 1907 yılında Amerika’da meydana gelen bir maden kazasında çoğunluğun baba olduğu 360 erkeğin ölümünün ardından anma günü olarak kutlanmaya başlamış. Batı Virginia’da meydana gelen bu büyük patlamanın ardından çocuklar ve kadınlar haziran ayının ilk haftasında babaları için anma düzenlemişler. Ve zamanla bu kutlama günü babalar günü olarak tarihteki yerini almış. Ve tarih yıllar sonra tekerrürden ibaret oluyor ve yüzlerce çocuk yine bir babalar günü öncesi babasız kalıyor. Bu büyük acıyı yaşadığımız bu günlerde 19 Mayıs haftasında yapacağımız bütün etkinlikler iptal edildi, ülkemizin tamanında yas ilan edildi. Bütün kutlamalar, spor organizasyonları ileriki bir tarihe ertelendi. Orda canlar yanarken, çocuklar babaları için ağlarken ne sporu, ne organizasyonu.3 yaşındaki oğlum ILGAZ bir haftadır seminerde olan babasını her akşam “ belki gelir anne camda bekleyelim” derken, babası gelmeden uyumuyorken şimdi yüzlerce yavru baba diye ağlıyor.

10. Amerika Yetenek Yarışmasında Mükemmel İllüzyon Gösterisi

Amerika yetenek yarışmasına katılan 'Smoothini' harika bir gösteriye imza attı. İzleyiciler ve jüri şaşkına döndü. İnanılmaz bu şovu izliyoruz.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!