Geçtiğimiz Haftanın Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Videosu

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenilen, tartışılan ve dikkat çeken videoları karşınızda. İyi seyirler...

Daha fazla eğlenceli video için Videolar butonunu ve her videonun üzerine gelince solunda açılan paylaş kısmını kullanabilirsiniz!

1. Dünya Kupası Öncesi Yıldızlar Son Maçına Çıkarsa Ne Olur?

Dünyanın en önemli futbolcuları bu sefer animasyon filminde bir araya geldi.

Ünlü spor mağazası Nike'ın hazırladığı 'Son Oyun” isimli animasyon filminde dünyanın en iyi oyuncularından bazılarını, kötü kalpli dahi Bilim Adamı’nın elinden futbolu kurtarmaya çalışırken izliyoruz.

Zlatan Ibrahimovic'in röveşatalarının %76 başarısız olma ihtimali gibi düşüncelerden oluşan araştırması onu, tüm risk alma duygusunu ortadan kaldırıp sadece verimlilik, karar verme ve sonuçlara odaklanmaya programlı otomatonları yani “Klonlar”ı yaratmaya itiyor. Bu klonlar sayesinde futbol yok oluyor ve neredeyse nesli tükeniyor. ‘Gerçek’ oyuncular ‘normal’ hayatlarını sürdürürlerken Brezilyalı efsane Ronaldo (El Fenomeno) elindekilerle yetinmek yerine oyunu, yeniden bir araya gelen dünyanın en parlak oyuncularının parlak futbol performansıyla yeniden ateşlemeye karar veriyor.

2. Bu Reklam Bugüne Kadar Yapılmış En iyi Yol Güvenliği Reklamı Olabilir

3. Game of Thrones Dünya Kupası Versiyonu

Game of Thrones  fanlarının hazırladığı video. Bir tarafta dizi tarihinin en pahalı yapımı, şimdiden efsaneler arasında yerini almış Game of Thrones;diğer tarafta dünyanın en popüler spor organizasyonu 4 senelik özlemin sonunda başlayacak olan Dünya Kupası. İki olayda gündemle alakalı olduğu için bu video hazırlanmış. İyi seyirler.

4. Brezilya'da Bir Futbol Samurayı

5. Yürüyen Merdivene Kapılıp Uçan Teyze - Yürüyen Merdiven Sörfü

6. Beckham, Zidane, Bale ve Lucas Moura ile Ev Maç Yapmak

Sanalda Bale'ın Zidane'a bacak arası atmasıyla, Beckham buna içerlemiş olacak ki 'Gerçekte oynamak ister misin?' diye sorar ve olaylar gelişir.

7. Sokak Röportajları : Amerika'da Twitter ve Youtube Engellense Ne Yapardınız?

8. Denize Atlayınca Köpek Balığıyla Karşı Karşıya Kalmak

Adam kafasına taktığı gopro ile uçurumdan denize atlıyor. Fakat onu denizde bekleyen sürpriz yüzen köpek balıkları.

9. Ben Apaçi Değilim | Belgesel-Film

İstanbul, sadece 'doğu ile batıyı birbirine bağlamak'la kalmıyor, farklı kimliklerin ve yaşam tarzlarının, arada kalmış ruh hallerinin de yüzyıllardır başkenti olarak varolmayı sürdürüyor.

Türkiye’de doğudan batıya yaşanan göç dalgaları sonrası İstanbul'da doğup dışında kaldıkları kente uyum sağlamaya çalışan 'Apaçi Gençlik ' üzerine bir belgesel-film.

10. Yeni 'Salak ile Avanak' Filminin İlk Fragmanı

1994 yılında vizyona giren, Jim Carrey ve Jeff Daniels'ın başrollerini paylaştığı 'Salak ile Avanak' filminin devamı niteliğinde çekilen filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Devam filmi niteliğinde olacak olan 'Dumb and Dumber 2’da çılgın ikili, Jeff Daniels’ın uzun süredir görmediği çocuğunu aramak için yollara düşecek.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Tarikat Lideri Müslüm Gündüz Mehdi’nin Hayatta Olduğunu ve İstanbul’da Olabileceğini Söyledi