Geçtiğimiz Haftanın Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Videosu

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenilen, tartışılan ve dikkat çeken videoları karşınızda. İyi seyirler...

Daha fazla eğlenceli video için Videolar butonunu ve her videonun üzerine gelince solunda açılan paylaş kısmını kullanabilirsiniz!

1. Nike'ın Dünya Kupası İçin Hazırladığı Mükemmel Reklam

Ronaldo, Neymar Jr. ve Wayne Rooney’ın yanı sıra Zlatan Ibrahimovic, Eden Hazard, Andrea Pirlo, Gonzalo Higuain, Gerard Pique, Andrés Iniesta, Mario Gotze, Thiago Silva, Thibaut Courtois, Tim Howard ve David Luiz gibi ünlü futbolcular da yer aldı. Kobe Bryant, Jon Jones, Anderson Silva, Irina Shayk ve Yeşil Dev’in de aralarında bulunduğu diğer sporcular ve özel konukların da yer aldığı reklam filmi, iki takım arkadaşının bir parkta ‘Kazanan Kalır’ oyunundaki mücadelesi ile başlıyor.

2. Rakamlarla Bir Üniversitelinin Hayatı: 1 Öğrenci 4 Yıl

ört yıllık üniversite hayatına kaç hayal, kaç gerçek sığar? Kaç insan tanınır; kaçı dost hanesine yazılır? Dört yılın ne kadarı hatırlanır, dört yıldan geriye ne kalır?

3. Aksaray'da Yeni Bass Hoparlör Deneyi

Aksaray esnafından bir kaç arkadaşımız yeni aldıkları hoparlörü test ediyor. Dört kişi hoparlörü tutmakta zorluk çekiyor. Bu olay 'Benny Bennasi'nin Satisfaction' klibini akla getirdi.

4. Soru Zor Gelince Anında Memleketini Değiştiren Çocuk

Feshane Rize Günleri'nde röportaj yapan bir kanal bir çocuğa nereli olduğunu soruyor. Cevaba karşılık spiker bir soru daha sorunca soru karşısında zorlanan çocuk bir anda memleketini değiştiriyor.

5. Sevdiğiniz Sokakta Bir Evsiz Olsa Onu Tanır mıydınız?

New York City Rescue Mission, Silver+Partner ajansıyla iş birliği yaparak, evsiz insanları görünür kılmak amacıyla mükemmel bir sosyal deneye imza attı.

6. Karınca Yuvasına Eritilmiş Aliminyum Dökülürse

7. Metro İstasyonundaki Piyanonun Başına Profesyonel Oturursa

Londra'da bir metro istasyonunda insanların çalması için yerleştirilen bir piyanonun başına profesyonel geçerse, neler olur?

8. Kardeşi Olacağını Öğrenen Çocukların Çılgın Tepkisi

Bir kızı, bir oğlu olan Hannah ve Jacob Ouellette  çifti yeni bir kardeşleri olacağını çocuklarına açıklıyorlar, hiç beklenmedik bir tepkiyle karşılaşıyorlar.

9. Yeni Nesil Bebekler Nasıl Doğar?

Teknoloji artık hayatımızın her alanında, yeni doğan bebekler bile bu teknolojiye doğar doğmaz ayak uyduruyorlar. Hatta teknolojiye doğuyorlar denebilir.

10. Bikinili Kız Görünce Takkesi ile Yüzünü Kapatan Bilek Güreşçisi

Rusya'da düzenlenen bilek güreşi turnuvasında ilginç bir olay yaşandı Ödül töreni esnasında Müslüman sporcu Zelimkhan Zankarhanov bikinili kızı görünce takkesi ile yüzünü kapattı

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
06.05.2014

4. Soru Zor Gelince Anında Memleketini Değiştiren Çocuk Çoook fenaa yaa :D gül gül yarıldım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ