Geçtiğimiz Hafta Tüm Taraftarları Heyecanlandıran Transfer Dedikoduları / 7-14 Ağustos

Futbolun belki de en sevdiğimiz dönemi transfer dönemidir. Bu transfer döneminde de yine kimler gelecek, kimler gidecek göreceğiz. Bakalım geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de konuşulan transfer dedikoduları nelermiş?

Geçen haftaki dedikodular için buyrun ⬇️

Geçtiğimiz Hafta Tüm Taraftarları Heyecanlandıran Transfer Dedikoduları / 31 Temmuz-7 Ağustos

23. Emrah Başsan / Erzurumspor ➡️ Antalyaspor

Kırmızı-Beyazlılar, parlatıp Galatasaray’a gönderdiği eski futbolcusuyla anlaşmak üzere. Emrah’ın da geri dönüşe sıcak baktığı gelen haberler arasında.

22. Attamah / Başakşehir ➡️ Çaykur Rizespor

Turuncu- Lacivertliler’in başarılı ön liberosu Attamah’la her konuda anlaşma sağlandığı ifade edilirken asıl bomba ise forvet bölgesi için. Vedat Muriç’i Fenerbahçe’ye sattıktan sonra bu bölgeyi kaliteli bir isme emanet etmeyi amaçlayan Kuzey temsilcisi, geçen sezon Antalyaspor’da çok başarılı bir performans ortaya koyan Mevlüt’e kanca attı. 

21. Luiz Fernando Karanga / Henan Jianye ➡️ Göztepe

Teknik direktör Tamer Tuna'nın raporu doğrultusunda harekete geçen Göztepe Yönetimi, Brezilyalı oyuncu Luiz Fernando Karanga'yı listeye aldığı iddia edildi.

20. Yevhen Seleznov / Kulüpsüz ➡️ Göztepe

Forvet arayışlarını sürdüren İzmir ekibi Mevlüt Erdinç ve Umut Nayir’dan olumlu yanıt alamayınca transferde gözünü flaş bir isme çevirdi: Yevhen Seleznov.

19. Emmanuel Adebayor / Kulüpsüz ➡️ İstikbal Mobilya Kayserispor

Sarı-Kırmızılılar, transferde atağa kalktı. Kayode’yi Gazişehir’e kaptıran İç Anadolu ekibi, bonservisi elinde olan Adebayor için harekete geçti. Görüşmelerde büyük mesafe katedildi.

18. Taylan Antalyalı / Erzurumspor ➡️ İstikbal Mobilya Kayserispor

Geçen sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen Taylan Antalyalı, İstikbal Mobilya Kayserispor ile her konuda anlaştı. Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor. Geçen sezon 32 maçta forma giyen futbolcu, 6 gol atma başarısı gösterdi.

17. Muhammed Şengezer / Bursaspor ➡️ Başakşehir

Turuncu-Lacivertliler, bir süredir takıma kazandırmak istediği Muhammed için kesenin ağzını açtı. Hem Bursaspor’u hem de Muhammed’i tatmin edecek bir teklif yapan İstanbul ekibinin transferi kısa süre içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

16. Guelor Kanga / Sparta Prag ➡️ Trabzonspor

Trabzonspor bir yandan forvet transferine yoğunlaşırken bir yandan da 10 numara transferi için bastırıyor. Bordo- Mavililer, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları Sparta Prag'da forma giyen 28 yaşındaki 10 numara Guelor Kanga'nın peşinde. Fırtına, onun için resmi teklif yapacak.

15. Remi Walter / Nice ➡️ Trabzonspor

Bordo-Mavililer de Karaman’ın isteği üzerine 6 numara için çalışma başlattı. En kısa zamanda geniş bir aday listesi hazırlayacak olan Karadeniz temsilcisinde ilk hedefin daha önce de gündeme gelen Fransız ekibi Nice forması giyen Remi Walter olduğu kaydedildi.

14. Oumar Niasse / Everton ➡️ Trabzonspor

Daha önce İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’da forma giyen ancak istediği şansı bulamayan Oumar Niasse için Fırtına resmi temaslara başlayacak. Teknik direktör Ünal Karaman’ın da kadrosunda görmeyi çok istediği Senegalli santrfor için Trabzonspor Yönetimi, bir kez daha düğmeye basacak.

13. Joao Mario / İnter ➡️ Galatasaray

Fernando'nun eksikliğini gidermek için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Inter'de forma giyen Portekizli orta saha için nabız yoklayan sarı-kırmızılı ekip, Joao Mario'yu kiralamak için İtalyan takımıyla temasa geçti.

12. Mbaye Diagne / Galatasaray ➡️ Dinamo Moskova

Dinamo Moskova, Sarı-Kırmızılıların talep ettiği rakam olan 13 milyon Euro'yu gözden çıkardı ve Mbaye Diagne için teklifte bulundu.

11. Mohamed Elneny / Arsenal ➡️ Galatasaray

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray’da gündem 6 numara... Bu doğrultuda sarı kırmızılılar, Arsenal'den Mohamed Elneny'y kiralamak istiyor.

10. Ahmed Kutucu / Schalke 04 ➡️ Fenerbahçe

Geçen sezon Schalke 04 formasıyla Bundesliga’da 13 maçta 2 gol atan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki genç yıldız için sarı-lacivertli yönetim Alman kulübüyle temasa geçti. Milli takımın alt yaş kategorilerinde de forma giyen Ahmed için Fenerbahçe, satın alma opsiyonuyla kiralık teklifinde bulundu.

9. Michy Batshuayi / Chelsea ➡️ Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin, Chelsea'den Michy Batshuayi için 1 yıllık kiralama teklifi yaptığı öğrenildi.

8. Riza Durmisi / Lazio ➡️ Fenerbahçe

Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığı sonrası sol beke alternatif arayan Fenerbahçe, Lazio forması giyen Riza Durmisi için girişimlerin olduğu öğrenildi.

7. Yannick Bolasie / Everton ➡️ Beşiktaş

Vincent Aboubakar seçeneğini kanatta oynama özelliği zayıf olduğu için arka plana atan siyah-beyazlılar hücum oyuncusu konusunda önceliğini Everton’da forma giyen Yannick Bolasie’ye verecek.

6. Volkan Babacan / Medipol Başakşehir ➡️ Beşiktaş

Loris Karius'a hem alternatif hem de iyi bir yedek arayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan ile anlaştı.

5. Vida / Beşiktaş ➡️ Rennes

Beşiktaş’ın tecrübeli stoperi Vida’yı isteyen Rennes teklif yapmaya hazırlanıyor. Fransız kulübünün 6 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli önereceği öne sürüldü.

4. Mohamed Elyounoussi / Southampton ➡️ Beşiktaş

25 yaşındaki futbolcu için Ada kulübüyle pazarlıklarını sürdüren yönetim, 1.5 milyon Euro’dan açılan ‘kiralama bedeli’ni 500 bin Euro’ya indirmeyi başardı.

3. Youssef Aït Bennasser / Monaco ➡️ Galatasaray

Galatasaray, Monaco'nun 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Bennasser için, Falcao'yu bitiren menacer Ahmet Bulutu görevlendirdi.

2. Michael Frey / Fenerbahçe ➡️ Çaykur Rizespor

Forvet transferi için gündemine Fenerbahçeli Frey’i alan ve bir süredir görüşmelerini sürdüren Çaykur Rizespor’da bekleyiş sürüyor.

1. Cenk Tosun / Everton ➡️ Eintracht Frankfurt

Fussball News adlı internet sitesinin edindiği bilgilere göre Sebastien Haller ve Luka Jovic'i sattıktan sonra yerlerine henüz yeni bir golcü bulamayan Eintracht Frankfurt kulübü, altyapısından yetiştirdiği Cenk Tosun'u kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Popüler İçerikler

Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi