Geçtiğimiz Hafta Tüm Taraftarları Heyecanlandıran Transfer Dedikoduları / 3-10 Temmuz

Futbolun belki de en sevdiğimiz dönemi transfer dönemidir. Bu transfer döneminde de yine kimler gelecek, kimler gidecek göreceğiz. Bakalım geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de konuşulan transfer dedikoduları nelermiş?

Geçen haftaki dedikodular için buyrun ⬇️

Geçtiğimiz Hafta Tüm Taraftarları Heyecanlandıran Transfer Dedikoduları / 26 Haziran-3 Temmuz

30. Barış Alıcı / Fenerbahçe ➡️ Göztepe

Göztepe, Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği Barış Alıcı'yı kiralamak için harekete geçti. İzmir doğumlu Barış, Göztepe'de oynamaya sıcak bakıyor.

29. Mesut Özil / Arsenal ➡️ Fenerbahçe

İngiliz Sky Sports yayınında Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i kiralamak istediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

28. Filipe Luis / Kulüpsüz ➡️ Beşiktaş

Adriano ile yollarını ayıran Beşiktaş yönetimi, Filipe Luis’in menajeriyle temasa geçerek transfer şartlarını sordu.

27. Eljif Elmas / Fenerbahçe ➡️ SSC Napoli

Haber Global'e göre Fenerbahçe ile Napoli, Eljif Elmas transferi için 15 milyon euro + 3 milyon Euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı.

26. Emre Mor / Celta Vigo ➡️ Galatasaray

Teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz yıl da Galatasaray'a gelmek isteyen Emre'nin transferine İstanbul'daki görüşme sonrasına onay verdi.

25. Clinton N'Jié / Olympique Marsilya ➡️ Fenerbahçe

Fenerbahçe, bir golcü için daha harekete geçti. Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteğiyle Kamerunlu N'Jie için temaslar başladı.

24. Alper Potuk / Fenerbahçe ➡️ Kayserispor

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: 'Alper Potuk çok iyi bir oyuncu. Hocamız olumlu görüş verirse, mali açıdan uygun olursa neden olmasın. Hocanın planlamasında varsa, oturup konuşuruz.'

23. Roque Mesa / Sevilla ➡️ Galatasaray

[Mundo Deportivo] 'Fernando, Sevilla ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak ancak Roque Mesa'nın Galatasaray ile uzlaşması bekleniyor. Sevilla, 12 Temmuz'da ABD'de kampa girecek. Lopetegui, Mesa'yı götürmeyecek.'

22. Gaston Campi / Estudiantes ➡️ Trabzonspor

Trabzonspor, Estudiantes'te forma giyen Arjantinli stoper Gaston Campi ile anlaşma sağladı. [beIN SPORTS]

21. Lewis Holtby / Kulüpsüz ➡️ Beşiktaş

Alman futbolcu Lewis Holtby, [28, orta saha] Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi.

20. Trézéguet / Kasımpaşa ➡️ Olympique Lyonnais; Aston Villa

Lyon'un transferi için girişimlerde bulunduğu Trezeguet'in İngiltere'den talibi Aston Villa, 9 milyon euro olan ilk teklifini 11 milyon euroya yükseltti.

19. Dorukhan Toköz / Beşiktaş ➡️ Udinese

La Gazzetta dello Sport, dünkü baskısında, 'Igor Tudor, sportif direktör Pierpaolo Marino ile buluşup Dorukhan için teklifi artmasını talep etti' iddiasına yer verirken; Sabah Gazetesi bugün Tudor'un bu transfer için İstanbul'a geldiğini duyurdu.

18. Papa Alioune Ndiaye / Stoke City ➡️ Fenerbahçe

Garry Rodrigues'in menajeri olan William D'avila, Badou Ndiaye'yi de Fenerbahçe'ye önerdi. Fenerbahçe yönetimi konuyu hemen değerlendirmeye alırken, gözler Ersun Yanal'ın vereceği rapora çevrildi.

17. Miha Zajc / Fenerbahçe ➡️ Dinamo Kiev

Dinamo Kiev, Miha Zajc için 5 milyon €'luk transfer teklifinde bulundu. Sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki futbolcu için 8 milyon € talep etti.

16. Rodin Deprem / Örebro SK ➡️ Beşiktaş

Transferde öncelikli olarak gençlere ağırlık vermek isteyen Beşiktaş, 21 yaşındaki santrfor Rodin Deprem için girişimlere başladı.

15. Yusuz Yazıcı / Trabzonspor ➡️ Lille

Lille Başkanı Gerard Lopez: 'Yusuf Yazıcı ile ilgilendiğimiz doğru. Teknik kapasitesi, yaşı, sahip olduğu potansiyel ve burada oynama arzusu, transferini cazip kılıyor. Buraya gelmek istiyor ancak Trabzonspor ile henüz anlaşamadık.'

14. Simon Kjaer / Sevilla ➡️ Fenerbahçe

Simon Kjaer’in, Sevilla ile antrenmana bile çıkmadan Fenerbahçe’nin yolunu tutacağı kaydedildi. Sarı-Lacivertliler’in, 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki stoperi satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralayacağı belirtildi.

13. Radamel Falcao/ Monaco ➡️ Fenerbahçe, Galatasaray

Bir Arabistan ve 2 Çin ekibinden teklif alan Radamel Falcao, Türkiye'den Galatasaray'ın radarında. Galatasaray yöneticileri transfer için görüşmelere başladı. Oyuncuyu Fenerbahçe için ikna etmeye çalışanlar da var.

12. Davide Santon / AS Roma ➡️ Beşiktaş

İtalya’da yeteri kadar şans bulamayan Davide Santon kulüp aramaya başlarken Beşiktaş bu transfer için devreye girdi.

11. Marcus Berg / Kulüpsüz ➡️ Trabzonspor

Trabzonspor'da İsveçli golcü Marcus Berg için son girişimler başladı. Bordo mavililer, 1 milyon 800 bin Euro'luk talebi indirmek istiyor.

10. Ben Rienstra / Heerenveen ➡️ Beşiktaş

Beşiktaş'ta scout ekibinin iki sezondur izlediği Hollandalı Ben Rienstra için girişimler başladı.

9. Yusuf Erdoğan / Kulüpsüz ➡️ Kasımpaşa

Galatasaray ile el sıkışan hatta parçalı formayı giyip poz bile veren Yusuf Erdoğan'ın transferi Fatih Terim'in vetosu nedeniyle iptal olmuştu. Bursasporile sözleşmesini fesheden tecrübeli yıldızınKasımpaşa'ya imza atması bekleniyor.

8. Jean Michaël Seri / Fulham ➡️ Galatasaray

Galatasaray'ın Michael Seri’deki rakibi Roma... Galatasaray'ın transfer etmek istediği Micheal Seri’nin geleceği hakkında menaceri Franklin Mala önemli açıklamalarda bulundu. Mala, 'Roma ile görüşüyoruz. Seri de İtalya’da oynamak istiyor. Nasıl sonuçlanacağına bakacağız.' dedi. Seri için Galatasaray, satın alma opsiyonlu kiralama formülünü düşünüyordu.

7. Mbaye Diagne / Galatasaray ➡️ Brighton, Southampton, Crystal Palace

Mbaye Diagne’ye İngiliz kancası... Galatasaray'ın golcüsü futbolcusu Mbaye Diagne için flaş bir iddia ortaya atıldı. Senegalli oyuncu için İngiliz ekipleri Brighton, Southampton ve Crystal Palace’ın devreye girdiği öne sürüldü.

6. Wilfried Bony / Kulüpsüz ➡️ Trabzonspor

Rodallega’nın yerini daha kaliteli bir isimle doldurmayı hedefleyen Bordo-Mavililer, 30 yaşındaki golcü ile kurulan ilk temastan olumlu yanıt aldı.

5. Ollie Watkins / Brentford ➡️ Beşiktaş

Beşiktaş aradığı kanadı İngiltere'de buldu... Siyah beyazlılar Brentford'da forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Ollie Watkins'i gündemine aldı.

4. Benjamin Tetteh / Sparta Praha ➡️ Galatasaray

Aboubakar konusunda yapılan kiralama teklifini Porto reddetti. Ve Cim Bom, rotayı yeniden eski gözdesine çevirdi. Fatih hoca, pivot forvet olarak Çekya ekibi Sparta Prag’ın Ganalı yıldızı Benjamin Tetteh’i mutlaka istiyor.

3. Mert Çetin / Gençlerbirliği ➡️ Fenerbahçe

Sarı-Lacivertliler, Gençlerbirliği’nin 22 yaşındaki stoperi Mert Çetin için pazarlık masasında.

2. Martin Caceres / Kulüpsüz ➡️ Trabzonspor

Transfer çalışmalarına devam eden Fırtına, stoper için tanıdık bir isme yöneldi. Bordo Mavililer, 2016’da imza attırmak için İstanbul’a getirdiği ancak menacer ücreti nedeniyle transferinden vazgeçtiği Martin Caceres için yeniden düğmeye bastı.

1. Mehmet Topal / Kulüpsüz ➡️ Galatasaray

Fenerbahçe’yle olan sözleşmesini feshedip Avrupa’dan gelecek teklifleri beklemeye başlayan Mehmet Topal, Galatasaray seçeneğini ciddi ciddi değerlendirmeye aldı.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"