Futbolun belki de en sevdiğimiz dönemi transfer dönemidir. Bu transfer döneminde de yine kimler gelecek, kimler gidecek göreceğiz. Bakalım geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de konuşulan transfer dedikoduları nelermiş?
Futbolun belki de en sevdiğimiz dönemi transfer dönemidir. Bu transfer döneminde de yine kimler gelecek, kimler gidecek göreceğiz. Bakalım geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de konuşulan transfer dedikoduları nelermiş?
Göztepe, Başakşehir'den ayrılan 35 yaşındaki Emmanuel Adebayor ile temaslarını sürdürüyor. Adebayor 2 yıllık sözleşme karşılığında 4M€'luk ücret talep ediyor.
Günay Güvenç ile yola devam edip etmeme kararı kesinleşmeyen Gazişehir Gaziantep, Ibrahim Sehic ile el sıkıştı ancak Erzurumspor ile görüşmeler devam ediyor. Erzurumspor ikna olmazsa alternatif Kayserispor'dan Silviu Lung.
Ümraniyespor başkanı Tarık Aksar: 'Fenerbahçe, Yasir'i istiyor. Fenerbahçe sözleşme bedelini yatırdığında Yasir'i kadrosuna katacak. Bu transferin bitmesini bekliyoruz.'
Bundesliga takımlarından Freiburg, Abdülkadir Parmak'ın transferi için Trabzonspor'a iletilmesi için oyuncunun menajerine 3M€ bonservis bedeli teklif etti.
Orta sahaya en az bir transfer yapmayı hedefleyen Galatasaray, Ever Banega için girişimlerde bulunurken Portekiz basınından Record yeni bir ismi daha okuyucularına duyurdu; 'Galatasaray, Rafinha için teklif yapacak'
Mahmut Tekdemir'i stoper olarak kullanmak isteyen Başakşehir'in yeni teknik direktörü Okan Buruk, orta sahaya Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Topal'ı düşünüyor.
Beşiktaş, Jeremain Lens'i Olympiakos veya PAOK'a 3-4 milyon euro bonservis ücretiyle satarak bonservisi elinde olan Luciano Narsingh'i transfer etmeyi planlıyor.
Fenerbahçe, Lucas Lima için Palmeiras'a 1 yılı kiralık olarak 2 milyon euro, bonservisi için de taksitlerle 6 milyon euro önerdi.
Beşiktaş ve Medipol Başakşehir, geçen sezonun ikinci yarısını Çaykur Rizespor'da kiralık olarak geçiren Okechukwu Azubuike için resmi girişimlere başladı.
Fejsa ile anlaşan Fenerbahçe'de Comolli, Luis Gustavo ile görüşmek üzere Fransa'da. Ersun Yanal'in ilk tercihi olan Luiz Gustavo ile anlaşma sağlanırsa, Fejsa transferi olmayacak.
Celta Vigo'da gözden çıkarılan Emre Mor için The Sun, iddialı bir habere yer verdi; 'Premier Lig'in yeni takımlarından Norwich, Aston Villa ve Sheffield United, Emre Mor'u transfer etmek istiyor'
La Gazzetta dello Sport: 'Lazio, ayrılmak isteyen Badelj giderse Dorukhan için teklif yapacak.'
Arsenal'ın satılık listesine koyduğu Skhodran Mustafi için Fenerbahçe de devreye girdi. Sarı lacivertliler, satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi hazırladı.
Beşiktaş, Katar'ın Al Duhail takımında forma giyen ve daha önce gündemine gelen Edmilson Junior için bir kez daha harekete geçti.
Göztepe, Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Mehmet Topal’ın ardından Alper Potuk için de devreye girdi. Göztepeli kurmaylar Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği Alper'i ikna etmeye çalışıyor.
İtalyan basınından gazeteci Giovanni Scotto'nun yaptığı paylaşıma göre Napoli, Eljif Elmas için ısrarını sürdürüyor. İtalyan ekibinin, genç futbolcu için 15 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtildi.
Fernando Muslera'yı yerli bir kaleci ile yedeklemek isteyen Galatasaray, Bursaspor'dan ayrılmak isteyen ve transfer görüşmeleri yapmak için izin alan 23 yaşındaki file bekçisi Okan Koçuk'u gündemine aldı.
Everton'da geçen sezon istediği süre alamayan Cenk Tosun için Felipe Caicedo'yu satmaya hazırlanan Lazio devreye girdi. Corriere dello Sport'a göre istenen bonservis bedeli: 20M€.
Bundesliga'dan Max Kruse transferine nokta koyan Fenerbahçe, Schalke ile yollarını ayırması kesinleşen Konoplyanka için de ısrarcı davranıyor.
Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray’ın devre arasında Suudi Arabistan ekibi Al İttihad’a sattığı Hollandalı oyuncu Garry Rodrigues'i 2 yıllığına kiraladı. Rodrigues’in bugün-yarın açıklanması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezon Stoke City'den kiralanan Ndiaye'nin geri dönmesi ve Fernando'nun Sevilla'ya gitmeye hazırlanması sonrası orta saha arayışlarına hız veren Galatasaray, rotasını İngiltere'ye çevirdi
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Eren Derdiyok'u transfer etmek için görüşmelerde bulunduklarını açıkladı.
Genoa, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Sinan Gümüş ile anlaşmaya vardı.
Siyah Beyazlılar için flaş bir iddia İtalya'dan geldi. Çizme'de tanınmış bir gazeteci olan ve Türkiye transfer piyasasında da tanınan bir isim olan Di Marzio, Beşiktaş'ın Kevin Prince Boateng'i kadrosuna katmak için görüşmelere başladığını iddia etti.
Samuel Eduok Erzurumspor ile sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Denizlispor, Gazişehir Gaziantep ve Ankaragücü, Eduok ile temas halinde.
Göztepe, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Guilherme'yi transfer etmek için İtalya'nın Benevento takımıyla görüşmelere başladı.
Alman Bild gazetesinin haberine göre Beşiktaş'ın Hamburg'da forma giyen ve sözleşmesi sona erdiği için serbest oyuncu konumuna gelen Lewis Holtby'ı takıma katmak için ısrarcı konumunda olduğu belirtildi.
Karadeniz ekibinin bir süredir transfer listesinde yer alan Nemanja Andjusic konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Bosna Ligi’nde Mladost Doboj-Kakanj forması giyen 22 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşan Bordo-Mavili yönetim, genç oyuncuyu İstanbul’a getirdi.
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da kadroda görmek istediği Emre'nin de Beşiktaş forması giymek istediği ve teklife sıcak baktığı öğrenildi.
Bursaspor’dan ayrılacak olan Aytaç Kara ile bir süredir görüşme halinde olan Konyaspor Yönetimi, oyuncuyla her konuda anlaştı, transfer Bursaspor’la olan pürüzler giderildikten sonra açıklanacak.
Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımda görmek istediği eski öğrencisi Mahmut Tekdemir için oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Başakşehir'e 2.5 milyon euro teklif götürecek.
Fenerbahçe stoper bölgesine takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin hedefinde 1’inci Lig’e yükselen Fatih Karagümrük’te başarılı bir sezon geçiren Fatih Kuruçuk var.
Süper Lig'de küme düşen Bursaspor'un formasını giyen Aytaç Kara, ligin yeni ekibi Denizlispor ile görüşmelere başladı. Aytaç, 3 yıllık sözleşme talep ediyor.
İspanyol medyasında yer alan habere göre; Real Valladolid, Fenerbahçe forması giyen Kamerunlu kaleci Carlos Kameni'yi transfer listesine aldı.
Fanatik'in haberine göre Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve geleceği belirsizliğini koruyan Ricardo Quaresma'ya Amerika Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Los Angeles Galaxy talip oldu. Bu doğrultuda Galaxy'nin, gelecek sezon Abdullah Avcı'nın kadro planlamasında yer almayan Quaresma için Beşiktaş Yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildi.
hepsini gectim de Abdulkadir Parmak a 3milyon € nedir , oldu olacagi 20top 30 forma verselerdi bari. ligimizi bi parlatamadik ki su cocuklari Ajax gibi, benfica gibi 20den asagiya satmayalim