Geçtiğimiz Hafta Tüm Taraftarları Heyecanlandıran Transfer Dedikoduları / 24-31 Temmuz

Futbolun belki de en sevdiğimiz dönemi transfer dönemidir. Bu transfer döneminde de yine kimler gelecek, kimler gidecek göreceğiz. Bakalım geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de konuşulan transfer dedikoduları nelermiş?

Geçen haftaki dedikodular için buyrun ⬇️

Geçtiğimiz Hafta Tüm Taraftarları Heyecanlandıran Transfer Dedikoduları / 17-24 Temmuz

30. Henry Onyekuru / Everton ➡️ Monaco

Henry Onyekuru'nun transferi için devreye giren Monaco, Everton ile 15M€'ya anlaştı

29. Ljubomir Fejsa / Benfica ➡️ Fenerbahçe

Fenerbahçe'de orta sahaya düşünülen isimler arasında yer alan Luiz Gustavo için transfer defteri kapandı. Ljubomir Fejsa yeniden gündeme geldi.

28. Mbaye Diagne / Galatasaray ➡️ Al Rayyan

8 teklif birden alan Mbaye Diagne için Katar ekibi Al Rayyan düğmeye bastı. Senegalli oyuncu transferi görüşmek Doha'ya gidecek.

27. Martins Indi / Stoke ➡️ Beşiktaş

Beşiktaş'ta Martins Indi için İngiltere çıkarması başladı. Futbol direktörü Ali Naibi, takımın kampından ayrılarak Stoke City ile pazarlıkları yüz yüze yürütmeye gitti.

26. Hatem Ben Arfa / Kulüpsüz ➡️ Fenerbahçe

Damien Comolli, Hatem Ben Arfa'nın sözleşme isteklerini belli noktaya getirmek ve ortaya çıkan çok sayıda menajeri saf dışı bırakmak için çalışıyor.

25. Daniel Sturridge / Kulüpsüz ➡️ Trabzonspor

Trabzonspor, bonservisi elinde olan Daniel Sturridge ile maaş konusunda anlaşma sağladı.

24. Orel Mangala / VfB Stuttgart ➡️ Fenerbahçe

Orel Mangala'nın menajeri Mehmet Eser: Fenerbahçe, Orel Mangala ile ilgileniyor. Ancak, Stuttgart ile 2023'e kadar kontratı var. Orel de kontratına saygı duyuyor. Her şey Fenerbahçe ile Stuttgart arasında.

23. Marcelo / Olympique Lyonnais ➡️ Beşiktaş

Olimpik Lyon, Marcelo ile yolları ayırma kararı aldı ancak Brezilyalı stoper kalmakta ısrarcı. L'Equipe'e göre Beşiktaş, eski futbolcusu için pusuda bekliyor.

22. Ahmet Çalık / Galatasaray ➡️ Antalyaspor

Akdeniz ekibinin teknik direktörü Bülent Korkmaz, Sarı-Kırmızılılar ile olan yakın ilişkilerini kullanarak başarılı savunmacıyı kadrosuna katmak istiyor. Aslan ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun kiralanması gündemde.

21. Oğuz Yılmaz / Yukatel Denizlispor ➡️ Çaykur Rizespor

Yukatel Denizlispor'un savunmasının önemli oyuncularından Oğuz Yılmaz, Çaykur Rizespor'un radarına girdi. Karadeniz temsilcisinin Yılmaz'ı transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi.

20. Samed Yeşil / Kulüpsüz ➡️ Demir Grup Sivasspor

Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, daha önce İngiltere’nin Liverpool takımında da formaya giyen forvet Samed Yeşil'in de bulunduğu 4 futbolcuyu denemeye aldı.

19. Sakıb Aytaç / Kayserispor ➡️ Yeni Malatyaspor

Gökhan Töre, Fofana ve Jahovic transferleri ile dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon sakatlığı nedeniyle sadece 3 maçta forma giyen Kayserisporlu Sakıb Aytaç’ı listesine yazdı. Teknik direktör Sergen Yalçın, Sakıb’ı alarak Erkan Kaş ile birlikte sol bekte iyi bir rekabet oluşturmayı hedefliyor.

18. Wilfried Bony / Kulüpsüz ➡️ Swansea City

Gazişehir Gaziantep son olarak İngiltere Championship'de Swansea City forması giyen ve şu an bonservisi elinde olan golcü futbolcu Wilfried Bony ile prensip anlaşmasına vardı.

17. Bubacarr Sanneh / Anderlecht ➡️ Göztepe

24 yaşındaki futbolcunun kiralanması için kulübüyle anlaşmaya varılırken, oyuncu da İzmir’e davet edildi. Gece saatlerinde İzmir’e gelen oyuncunun şehri gezdikten sonra kararını vereceği belirtildi. 

16. Ömer Bayram / Galatasaray ➡️ Kayserispor

Fatih Terim’in gelecek planlamasında yer almayan 28 yaşındaki futbolcu için gelecek tekliflerin değerlendirileceği ve bu doğrultuda en kısa zamanda Kayserispor’a yanıt verileceği kaydedildi.

15. Emmanuel Adebayor / Kulüpsüz ➡️ West Ham United, Sheffield United, Watford

Ada'nın en yüksek tirajlı gazetesi The Sun'ın okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre West Ham United, Sheffield United ve Watford bonservisi elinde olan yıldız isimle yakından ilgileniyor. Geride kalan sezonda 24 maçta 4 gol kaydedebilen Adebayor, İngiltere'de daha önce ArsenalManchester City, Tottenham Hotspur ve Crystal Palace'ta top koşturmuştu.

14. Ivanildo Fernandes / Sporting Lizbon ➡️ Trabzonspor

Trabzonspor'un Avusturya kampında oynadığı son iki hazırlık maçında 5 gol yemesi üzerine yönetim stoper bölgesine kesin bir takviye yapma kararı aldı. Sporting Lizbon'da oynayan 23 yaşındaki Ivanildo Fernandes'in kiralanması gündeme geldi.

13. Yevhen Konoplyanka / Schalke 04 ➡️ Beşiktaş

Schalke 04'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ukraynalı futbolcu Yevhen Konoplyanka'nın transferiyle ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Adı uzun bir süredir Fenerbahçe için geçen 29 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Beşiktaş'la sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

12. Martin Skrtel / Kulüpsüz ➡️ Stoke City

Stoke City, Ryan Shawcross'un ayağının kırılmasının ardından sözleşmesi elinde bulunan Martin Skrtel için harekete geçti. İngiliz ekibi, Skrtel'i transfer ederse; Bruno Martins Indi'yi Beşiktaş'a gönderecek.

11. Aleksandar Kolarov / Roma ➡️ Fenerbahçe

Roma, Aleksandar Kolarov için 4 milyon euro talep ediyor ancak Ali Koç, bu ücreti yüksek buluyor. Menajer Mirsad Türkcan, Roma ile bir görüşme gerçekleştirecek. İtalyan ekibinin fiyat indirmesi halinde transfer gerçekleşecek.

10. Mehmet Akyüz / Yukatel Denizlispor ➡️ Sydney Wanderers

Resmi teklifi Denizlispor'a ileten Avustralya ekibinin cevap beklediği bildirilirken, kurmayların Mehmet Akyüz'e karşılık 1 milyon euro gibi bir bonservis bedeli isteyeceği iddia edildi. Deneyimli futbolcunun da kariyerine farklı bir boyut getirmeyi planladığı ve Avustralya'ya gitmeye sıcak baktığı vurgulandı.

9. Eliaquim Mangala / Kulüpsüz ➡️ Beşiktaş

Beşiktaş, Manchester City’nin bedelsiz gönderme kararı aldığı Mangala için senelik 1.5 milyon Euro teklif etti ve oyuncudan sağlık raporu istedi.

8. Radamel Falcao / Monaco ➡️ Galatasaray

Emre Mor’u renklerine katan Galatasaray, dünyaca ünlü Kolombiyalı forvetin işini de bitirdi. 33 yaşındaki futbolcu, Fransız kulübüne, “Kalırsam 12 milyon euro ödeyeceksiniz. Bırakın gideyim” dedi ve sorun çözüldü.

7. Fabricio Agosto Ramírez / Fulham ➡️ Gazişehir Gaziantep

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep daha önce anlaşmaya vardığı Wilfried Bony'nin ardından Fulham'dan Fabri'yi kadrosuna katmak için büyük yol katetti.

6. Deniz Türüç / Kayserispor ➡️ Fenerbahçe

Deniz Türüç, Fenerbahçe ile anlaştı. Fenerbahçe ile Kayserispor arasında son bir görüşme yapılacak ve bonservis rakamı netleştirilecek. Deniz’in bu hafta yeni takımı ile mukavele yapacağı öğrenildi. (İHA)

5. Ertuğrul Ersoy / Bursaspor ➡️ Galatasaray

Savunmada Marcao & Luyindama ikilisini yedekleyecek bir stoper arayışında olan Galatasaray’da Bursaspor’dan Ertuğrul Ersoy ismi öne çıkıyor.

4. Mathias Zanka / Huddersfield ➡️ Fenerbahçe

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Huddersfield forması giyen Danimarkalı stoper Mathias Zanka ile anlaşma sağladı.

3. Mahmut Tekdemir / Medipol Başakşehir ➡️ Beşiktaş

F.Bahçe’nin de peşinde olduğu Mahmut Tekdemir için Beşiktaş’ın teklifi; Lens+bir miktar para. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk onay verirse, iki kulübün başkanı detayları görüşecek.

2. Lucas Biglia / Milan ➡️ Galatasaray

Jean Michael Seri’yi kadrosuna katan Galatasaray, orta sahaya bir transfer daha yapmak istiyor. İtalyan basını, sarı-kırmızılı takımın hedefinde Lucas Biglia’nın yer aldığını iddia etti. İtalyan basını, Milan forması giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Lucas Biglia ile Galatasaray ve Genoa’nın ilgilendiğini yazdı.

1. Leo Schwechlen / BB Erzurumspor ➡️ Göztepe

Göztepe, geçen sezon BB Erzurumspor forması giyen eski oyuncusu Leo Schwechlen'i yeniden kadrosuna katıyor.

Popüler İçerikler

Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!