Geçtiğimiz Hafta Televizyon ve Dizi Dünyasına Damgasını Vuran Olaylar ve Son Dakika Gelişmeleri!

Yeni yıla bomba gibi girdik!

26 Aralık - 02 Ocak arasında televizyon ve dizi sektörüne damgasını vuran olayları ve son dakika gelişmelerini sizler için derliyoruz!

Bakalım geçtiğimiz hafta dizi ve televizyon dünyasında neler yaşanmış?

1. Geçtiğimiz haftalarda Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan'ın adı aşk yaşadıkları iddiasıyla gündeme gelmişti. Birlikte bir mekanda eğlenen ve kısa süreli aralıklarla aynı yerden ayrılan ikili arasında yeni bir aşk başladığı söylenmişti. Sonrasında Murat Boz bu durumu inkar etmiş, aynı şekilde Ayça Ayşin Turan'dan da bir onay gelmemişti. Fakat ikili O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında göz göze "Özledim" düeti yaptı!

Aşk Yok Demişlerdi Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz O Ses Türkiye Yılbaşı Programında Sarmaş Dolaş Düet Yaptı

2. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'i bir araya getiren ve reytingleri altüst eden Yalı Çapkını'nda Suna karakterine hayat veren Beril Pozam Onedio'ya konuk oldu. Pozam, başarılı bir şekilde canlandırdığı Suna karakteri hakkında konuştu.

'Canımı Acıtıyor': Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam Karakteri Hakkında Konuştu!

3. Yalı Çapkını dizisi son dönemlerde yayınlanan en popüler dizilerden. Gerek konusuyla gerek oyunculuklarıyla bu dizi sürekli gündemde. Çok Güzel Hareketler Bunlar programında ise sevilen dizinin parodi skeci çekildi!

Ti'ye Aldılar: Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Yalı Çapkını Parodisi Herkesi Kahkahaya Boğdu!

4. Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Şevket Çoruh'un diziye vedası çok konuşulmuştu. 16 yıl Arka Sokaklar dizisinde rol alan başarılı oyuncunun vedasının ardından çok sayıda dizi ve filmden teklif aldığı öğrenildi. Başarılı oyuncunun sevenleri tarafından Şevket Çoruh'un hangi yapımla ekrana döneceği merak konusu oldu.

Arka Sokakların Mesut Komiseri Şevket Çoruh'tan Sevindiren Haber: Yeni Proje Teklifini Kabul Etti mi?

5. YouTube'ta yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü izdivaç programına yeni katılan Furkan Can Ağca'nın "Kalede kaleci var diye gol atmamak olmaz." sözlerine oyuncu Bartu Küçükçağlayan sosyal medya hesabında tepki gösterdi.

Tartışma Yarattı: Bartu Küçükçağlayan Kısmetse Olur Yarışmacısının Sözlerine Tepki Gösterdi

6. Bir zamanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izleyicileri ekranlara kilitleyen izdivaç programı Kısmetse Olur, yenilenmiş haliyle gümbür gümbür yeniden izleyici karşısına çıktı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü adıyla Youtube'da yayınlanmaya başlayan program kısa sürede hem adaylarıyla hem de olaylarıyla dikkat çekmeyi başardı. Programın yeni yüzlerinin eski halleri ise merak konusu oldu.

Değişim Değil Evrim Geçirmiş! Kısmetse Olur Aşkın Gücü Adaylarının Eski Hallerini Görünce Tanıyamayacaksınız

7. Survivor 2023'ün başlamasına aylar kala yavaş yavaş kadrolar belirlenmeye başlıyor. Acun Ilıcalı'nın sosyal medyadan duyurduğu isimlerle oluşmaya başlayan Survivor 2023 yarışmacıları içeriğimizde 👇

Kadro Oluşuyor: Acun Ilıcalı'nın Art Arda Bombaları Patlattığı Survivor 2023'te Yer Alacak Yarışmacılar

8. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü tüm hızıyla devam ederken daha ilk bölümlerden antipati kazanmayı başaran eski Göz6 yarışmacısı Zeyd Gümüştutan, hareketleri ve tercih ettiği kıyafetler ile gündem olmaya devam ediyor. Bu sefer de kendi bedeninden epey küçük bir gömlek tercih eden Zeyd, sosyal medyanın diline düştü.

Benim Hayata Tutunma Seviyesi: Kısmetse Olur Zeyd, Birkaç Beden Küçük Gömleğiyle Sosyal Medyanın Gündeminde!

9. Acun Ilıcalı, haftalardır Survivor 2023'ün yarışmacılarını açıklıyor. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın da geçtiğimiz günlerde de açıklanan fenomen isimlerle ilgili "Bunları anca Hira izler" yorumunu yapmıştı. Survivor'ın kadrosuna dahil olan fenomen Alper Rende de bu yoruma kayıtsız kalmadı. İkili Twitter'da atıştı.

Laf Soktular: Demet Akalın ve Survivor 2023 Yarışmacısı Fenomen Alper Rende Twitter'da Atıştı

10. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünde yer aldığı reyting rekortmeni Star TV dizisi Yalı Çapkını, her hafta olduğu gibi yine yeni bir rekorla ekranlara geldi. Fakat dikkatli izleyiciler, fragmanda izledikleri ve çok heyecanlandıkları sahnenin 14. bölümde yer almamasını fark edince olanlar oldu!

Yalı Çapkını İzleyicisi Bir Kez Daha Fragmandaki Sahneyi Bölümde Göremeyince Adeta Çıldırdı!

11. Ekranların en uzun soluklu yarışmalarından olan Survivor yarışmacıları zaman zaman gündeme geliyor. Zorlu yarışmada hem performansı hem de güzelliğiyle dikkat çeken isimlerden biri de Fatmagül Fakı olmuştu. Yerli Adriana Lima adıyla tanınan Fakı bebeğini kucağına aldı. Gündemde Fatmagül Fakı'nın ismini görenler güzel yarışmacının hayatını merak etmeye başladı.

Survivor ile Tanınan Yerli Adriana Lima'mız Fatmagül Fakı Şimdi Neler Yapıyor?

12. 2004 yılında katıldığı 'Gelinim Olur musun?' programıyla hayatımıza giren Sinem Umaş, Armağan Çağlayan'ın programında Semra kaynana ve Ata hakkında konuştu. Umaş, Semra kaynana ve program hakkında bazı itiraflarda bulundu.

'Gelinim Olur musun?' Programının Gelin Adayı Sinem Umaş Semra Kaynana ve Ata Hakkında Konuştu

13. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolü paylaştığı Yalı Çapkını sizin de bildiğiniz gibi gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama bir yapım. Durum böyle olunca da dizi başladığında Gülseren Budayıcıoğlu'na giden karakter merak edilmişti. Daha sonra ise bu karakterin Ferit olduğu iddia edilmişti. Peki dizide dengesiz tavırlarıyla seyirciyi delirten Ferit'in aslında psikolojik sorunları neler? Ferit Gülseren Budayıcıoğlu'nun kapısını neden çaldı?

Severek İzlediğimiz Yalı Çapkını'ndaki Ferit Karakterinin Sahip Olduğu Psikolojik Sorunlar

14. TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat, yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle izleniyor. İki sezon boyunca dizide Serdar karakterine hayat veren oyuncu Çağlar Ertuğrul ayrılmış, yerine ise Murat Yıldırım gelmişti. Bir oyuncu daha sosyal medya hesabından diziye veda ettiğini duyurdu.

Ünlü Oyuncu Teşkilat Dizisinden Ayrıldığını Sosyal Medyadan Duyurdu!

15. Geçtiğimiz aylarda Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un Acun Ilıcalı'nın vefat eden sağ kolu Alpay Kazan'la ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle Survivor Ekstra'dan kovulduğu iddia edilmişti. Ortalığı karıştıran bu iddianın ardından da ikilinin arasının bozuk olduğu konuşulmuştu ve geçtiğimiz günlerde de boşanacakları gündeme gelmişti. Kurretülayn Matur da günler sonra sessizliğini bozdu. Boşanma iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sessizliğini Bozdu: Semih Öztürk'le Boşandıkları İddia Edilen Kurretülayn Matur Açıklama Yaptı!

16. 2 sezon boyunca Kanal D'de yayınlanan ve 5 yılın ardından YouTube platformunda tekrar başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında dün akşam yaşanan elemenin ardından yeni gelin adayıyla tanıştık. Fakat öğrendik ki Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün yeni gelin adayı Eslem Sena'yı zaten tanıyormuşuz! Gelin bakalım Eslem Sena kimmiş, nereden tanıyormuşuz öğrenelim!

Kısmetse Olur'un Yeni Gelini Eslem Sena'yı Nereden Tanıdığımızı Öğrenince Ufak Çaplı Bir Şok Geçireceksiniz!

17. Her bölümü severek izlenen ve sosyal medyada gündem olan Kısmetse Olur'un damat adaylarından biri olan Serdar, geçtiğimiz hafta flört ettiği Şeydanur'un ismini yanlış yazmıştı. Şimdi ise geçtiğimiz bölümde Şeydanur'un Serdar'dan aldığı intikam gündem oldu. Herkesin beklediği bu intikam sonunda Şeydanur, "Kraliçe" ilan edildi.

Herkes Bunu Bekliyordu: Kısmetse Olur Şeydanur'un Serdar'dan Aldığı İntikam Gündem Oldu!

18. 2015-2017 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur, Aşkın Gücü ismiyle YouTube platformunda tekrar yayınlanmaya başladı. Yeni isimler ve kaoslarla bizi özlediğimiz günlere geri götüren Kısmetse Olur'da geçtiğimiz hafta neler yaşanmış öğrenmek ister misiniz? Bakalım hangi çiftler ayrıldı, hangileri barıştı, kimler kimlerle kavga etti?

Çiftlerin Birbirine Girdiği, Kavgaların Dozunu Arttırdığı Kısmetse Olur'da Geçtiğimiz Hafta Neler Yaşandı?

19. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'i bir araya getiren Yalı Çapkını'nın 14. bölümünde yapılan çekim hatası yapıldığı ortaya çıktı. İzlerken fark edemediğimiz havaalanında çekilen Seyran'ın sahnesinde yapılan hata ise gündem oldu.

İzlerken Kimse Fark Etmedi! Yalı Çapkını'nda Yapılan Çekim Hatası Gündem Oldu

20. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında ilk ihtarın verilmesine sebep olan bir kavga yaşandı! Aralarında soğuk savaşın yaşandığı Cansel ve Aybüke'nin fiziksel temas ile sonuçlanan kavgası, Öykü Serter'in müdahale ederek ihtar vermesine sebep oldu!

Cansel ve Aybüke Arasında Yaşanan Fiziksel Temas Kısmetse Olur'da İlk İhtarın Verilmesine Sebep Oldu!

21. Yeni Kısmetse Olur kaos ve entrikanın dozunu her geçen gün arttırırken, Cansel ve Aybüke arasındaki bitmek bilmeyen kavgaya eski Kısmetse Olur yarışmacısı Ayça'dan yorum geldi.

"Seni İkiye Bölerdik!" Eski Kısmetse Olur Yarışmacısı Ayça, Aybüke'yle Kavga Eden Cansel'i Yerden Yere Vurdu

22. Kısmetse Olur'un yeniden başlaması ile yeni yarışmacılar popülerlik kazansa da eski yarışmacılar yeniden gündeme geliyor. Özlediğimiz Kısmetse Olur ilk sezon isimleri sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ve yorumlarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde sevdiğimiz isimlerden Melis Buse Betkayan yeni yarışmacıları yorumlamıştı. Dün akşam hepimizi şaşırtan bir gelişme daha yaşandı. Cansel ve Melis barıştı!

Davalık Olmuşlardı: Eski Kısmetse Olur Yarışmacıları Melis ve Cansel TikTok'ta Barıştı

23. Son yıllarda Gülseren Budayıcıoğlu'nun kliniğe gelen danışanlarının hikayelerini yazdığı kitapları televizyon sektörünü ele geçirmiş durumda. Reyting rekorları kıran, seyircinin severek izlediği ve merak ettiği diziler hep Budayıcıoğlu'nun elinden çıkan yapımlar oluyor. İstanbullu Gelin'le başlayan bu durum şimdilerde Yalı Çapkını ve Çöp Adam dizisiyle de devam ediyor. Ağır dram yüklü senaryoların seyirciye izletilmesi de beraberinde tartışmaları getirdi. Sosyal medyada birçok kullanıcı Budayıcıoğlu ve dizilerini hastalıklı durumları romantize ettiği gerekçesiyle eleştirdi. Öte yandan Bu düşünceye karşı çıkan kullanıcılar da oldu.

'Halkı Zehirliyor': Gülseren Budayıcıoğlu ve Kitaplarından Uyarlanan Dizileri Tartışma Yarattı!

24. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının en popüler ve sevilen çifti Eser ve Cansel'i hatırlıyorsunuzdur... Programdan sonra bir süre daha birlikteliğe devam eden çift 2017 yılında ayrılmıştı. Şimdi Amerika'da yaşamını sürdüren Cansel Çördük, eski aşkı Eser West hakkında yıllar sonra ilk kez konuştu, söyledikleriyle Kısmetse Olur izleyicilerini duygulandırdı!

Cansel Çördük, Kısmetse Olur'a Damga Vurduğu Eski Sevgilisi Eser West Hakkında Yıllar Sonra İlk Kez Konuştu!

25. Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu'nun başrol olduğu Gecenin Ucunda'nın Kartal'daki setine rambo bıçakları ve satırlarla saldırı düzenlendi. Seti olan Neslihan Atagül ise set alanına gelemedi.

Dizi Setinde Skandal! "Gecenin Ucunda" Ekibine Mahalleli Satır ve Bıçaklarla Saldırdı!

26. Kısmetse Olur Aşkın Gücü tartışan ve programın ilk ihtarını alma olasılıkları olan Aybüke Çangal ve Cansel Ayanoğlu, tartışmalarını programla sınırlandırmayıp işi sosyal medyaya döktüler. Aybüke kendisini Çakal dövmesi üzerinden vuran ve sürekli TikTok üstünden isim vererek laf sokan Cansel'e yanıt verdi!

Kısmetse Olur'daki Kavga TikTok'a Taştı: Aybüke Çangal ve Cansel Ayanoğlu Sosyal Medyada Birbirine Girdi!

27. ATV ekranlarında ilgiyle izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışması yılbaşı özel bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bilgi yarışmasıseverleri ekranlara kitleyen programın ünlü konuklarından biri de rapçi Sefo oldu. Bir soruda joker hakkı kullanan Sefo, hakkını İrem Derici'den yana kullandı. Kenan İmirzalıoğlu soru sormak için İrem Derici'yi arayınca olanlar oldu.

Kenan İmirzalıoğlu, Milyoner Yarışmasının Jokeri İrem Derici'yi Arayınca Olanlar Oldu!

28. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının popüler damat adaylarından Tolga Kandemir ve Erhan Sarraf'ın yıllar önce aynı sezonda yarışmak için Survivor seçmelerine katıldıkları ortaya çıktı!

Kısmetse Olur'un Popüler Damatları Tolga ve Erhan'ın Aynı Anda Survivor Seçmelerine Katıldıkları Ortaya Çıktı!

29. Eski Kısmetse Olur yarışmacısı Melis, TikTok hesabı üzerinden yeni yarışmaya başvuru yaptığını duyurdu. Bakalım Kısmetse Olur'da neler olacak?

Eski Kısmetse Olur Yarışmacısı Melis, Kısmetse Olur'a Tekrardan Başvurduğunu Duyurdu

30. Dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde usta oyuncu Nur Sürer'in canlandırdığı Feride karakteri hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Nalan'ın annesi Feride'nin ardından büyük yasa boğulduğu sahne herkesi derinden etkilerken Feride İpekoğlu karakteri için bugün (30 Aralık Cuma) Posta ve Milliyet gazetelerinde vefat ilanı verildi!

Yeni Süleyman Çakır Vakası: Camdaki Kız'a Veda Eden Feride Karakteri İçin Gazetede Vefat İlanı Yayımlandı!

31. Serhat Doğramacı'yı artık hepimiz yakından tanıyoruz. MasterChef'in üçüncü sezon şampiyonu olmuş ve daha sezonun başında "Basit bir şekilde şampiyon olacağım." dediği için herkesi fazlasıyla etkilemişti. Ama şimdi öğrendik ki, Serhat aslında bu yarışmaya çağırılmamış.

Basit Bir Şekilde Şampiyon Olmuştu: Serhat'ın Çağırılmadığı MasterChef'e Katılıp Başarılı Olma Hikayesi

32. FOX TV ekranlarının sevilen temizlik yarışması programı En Hamarat Benim hafta içi her gün izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin üstelendiği programın 338. bölümünde göl kenarında yapılan temizlik sosyal medyada gündem oldu. Temizlenen tencerelerin pis ve kimyasallı sularının göle dökülmesi bir çok kişi tarafından tepki çekti.

Tencere Temizlerken Doğayı Kirleten En Hamarat Benim Programı Sosyal Medyada Tepki Çekti

33. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'na sürpriz bir oyuncu katılıyor! Yalı Çapkını dizisinde karşımıza çıkacak konuk oyuncu Defne isimli karaktere hayat verecek. İşte, Yalı Çapkını dizisinin konuk oyuncusu ve canlandıracağı karakter hakkında merak edilenler...

Hangi Karakteri Canlandıracak? Ünlü Oyuncu Mine Tugay Yalı Çapkını Dizisine Konuk Oluyor

34. Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi, dün akşam yayınlanan bölümüyle daha önce kırdığı reyting rekorunu tekrarladı. Yalı Çapkını'nın reyting rekorunu tekrar kırdığı 15. bölüme Ferit'in Seyran'ı kaçırdığı sahne damgasını vurdu.

Hangi Karakteri Canlandıracak? Ünlü Oyuncu Mine Tugay Yalı Çapkını Dizisine Konuk Oluyor

35. MasterChef 2022'nin bitmesine sayılı günler kaldı. İlk dördün belli olup şef ceketi giyeceği bu haftanın ardından büyük finalde yarışmacıları izleyeceğiz. Koca bir sezon geride kalacak olabilir ama geride kalmayacak bir şey varsa o da sezon içinde yaşanan tartışmalar ve kaoslardır. Bakalım bu sezon MasterChef'te neler yaşanmış?

Koca Bir Sezonu Geride Bırakırken Hafızalardan Silinmeyecek MasterChef 2022 Kaoslarına Birlikte Göz Atalım!

36. Yılın son gününü evde geçirecek olanlar için müthiş bir planımız var! 'Dışarının kalabalığını, gürültüsünü çekemem. Evimde oturup bir şeyler izlemek istiyorum' diyenler için Türk televizyonlarının efsane dizisi Avrupa Yakası'nın, ekranlara damgasını vuran 4 yılbaşı özel bölümünü açıklıyor, bölümde neler olmuş anlatıyoruz!

Amme Hizmeti! Yılbaşını Evde Geçireceklere Özel Efsane Dizi Avrupa Yakası’nın Yılbaşı Bölümleri!

37. Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Yazıcıoğlu ile olan yakınlığı sebebiyle son günlerin en çok konuşulan ismi olan Afra Saraçoğlu, olaya Kubilay Aka'nın ve Hafsanur Sancaktutan'ın da girmesinin ardından sessizliğe gömülmüştü. Uzun süredir Mert Yazıcıoğlu ile birlikte olan Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan ayrılık iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Peki Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu ayrıldı mı? Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan sevgili mi?

Sebep İhanet mi? Afra Saraçoğlu'ndan Mert Yazıcıoğlu Ayrılığıyla İlgili İlk Açıklama Geldi!

38. Beyaz Show, yayınladığı döneme damgasını vuran hatta hafızalarda yer tutan yapımlar arasında yer alıyor. Kanal D ekranlarının unutulmaz programı yeniden gündeme geldi. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk, Beyaz Show hakkında heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Akıllara ise tek bir soru geldi, ''Beyaz Show geri mi dönüyor?''

Beyazıt Öztürk'ten Heyecanlandıran Açıklama: Beyaz Show Geri mi Dönüyor?

39. 2023 yılına özel yılbaşı bölümü yayınlanan 'İbo Show'daki dansöz gösterisi gündem oldu Oryantal Didem'in performansını sergilerken giydiği kıyafet bu yıl da çok konuşuldu. İşte ayrıntılar ve yorumlar...

İbo Show'un Yılbaşı Programında Oryantal Didem'in Giydiği Kıyafet Bu Sene de Çok Konuşuldu

40. Merakla beklediğimiz Survivor 2023'ün kadrosu sonunda açıklandı. Haftalar önce ünlüler ve fenomenleri açıklayan Ilıcalı, yılbaşı gecesi gönüllüler takımında yarışacak isimleri de duyurdu. Biz de birbirinden renkli bu isimleri sizler için derledik...

MasterChef Yarışmacısı da Kadroda! Survivor 2023'te Gönüllüler Takımında Yarışacak İsimler

41. Son zamanların sevilen grubu KÖFN en sevilen şarkısını O Ses Türkiye yılbaşı programında seslendirdi. Gruba eşlik eden Yıldız Tilbe ise şarkıya kattığı yorumla tüm dinleyicileri mest etti! İşte Yıldız Tilbe ve KÖFN'den ses getiren 'Bi Tek Ben Anlarım' performansı...

Yıldız Tilbe ve KÖFN 'Bi Tek Ben Anlarım' ile Yeni Yıla Bomba Gibi Girdi!

42. Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel programına konuk olan başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, 1 milyon TL'lik soruyu açtırdı ve yarışmanın tarihine geçti. Detaylar haberimizde.

1 Milyon TL'lik Soru Yeniden Açıldı! Oktay Kaynarca, Kim Milyoner Olmak İster'in Tarihine Geçti

43. Her yıl tercih ettiği oryantal kıyafetleri nedeniyle gündem olan Didem Kınalı'nın bu yıl da tercihi İbo Show oldu. Didem'in kıyafeti bu yıl da sosyal medyada gündem oldu. Armağan Çağlayan ise İbo Show'da Didem'in dans ettiği anlarda ekranın flu olduğunu iddia etti ve yaptığı paylaşımla RTÜK'e isyan etti.

Armağan Çağlayan Dekolteli Kıyafetiyle İbo Show'a Çıkan Oryantal Didem'in Ardından RTÜK'e İsyan Etti!

44. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü her yeni bölümde bizleri şaşkına çevirmeye devam ediyor. Tüm kaosun ve kıyametin arasında aşkını aramaya çalışan yarışmacılar, psikolojik bir takım sınavlardan geçmek durumunda kalıyor. Kısmetse Olur Aşkın Gücü yeni bölüm fragmanında Cansel yüzünden birbirine giren Zeyd ve Oğulcan elenecek mi, yoksa uyarı mı alacak? Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanını inceliyoruz...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 19. Bölüm Fragmanı: Zeyd ve Oğulcan Eleniyor mu? Evdeki Tüm İlişkiler Sona mı Erdi?

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
02.01.2023

Gülseren yettoo

02.01.2023

Tv ve dizi dünyasına damga vuran demişsiniz. Sadece Kısmetse Olur'un reklamını yapmışsınız. Kısmetse olur tv ve dizi dünyasında da biz mi bilmiyoruz?

02.01.2023

1 kısmetse olur 2 survivor 3 yalı çapkını başka program dizi yok muydu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ