Geçmişte Yaşadıkları Kötü Olayları "Bu Hikayede Yanan Ben Oldum" Tadında Anlatarak Hepimizi Şaşırtan Kişiler

Merhabalar. Hepimizin çocukken ya da yetişkinlikte bile unutamadığı sözler, olaylar vardır. Hangimizin yok ki dediğinizi duyar gibiyim. Twitter'da @14brass adlı bir hesap 'Villain origin story'niz ne?' sorusunu sordu ve kullanıcılardan ilginç hikayeler geldi. Peki bu 'villain origin story' nedir? Bakalım kimler geçmişte hangi hikayelerde yanmış?

Safları sık tutun, hikayeler geliyor!

Hepimizce malum ki sosyal medyanın kendine has bir dili var ve eğer gündemi takip etmek istiyorsanız bu dili anlamak ve öğrenmek zorundasınız.

Bu aralar sosyal medyada "villain origin story" kalıbı ile sık sık karşı karşıya gelmiş olabilirsiniz. Peki nedir bu terim?

"Villain origin story", bir filmdeki kötü karakterin, nasıl kötü bir karaktere dönüştüğünü ele alan hikayelerdir. Bu hikayeler, kötüleri kötü yapan motivasyonlarını ve onların geçmişlerini keşfetmemizi sağlarlar.

Gelelim, internet aleminde bu terimin nasıl karşılık bulduğuna. Twitter'da @14brass adlı bir kullanıcı, "Villain origin story'niz ne?" diye bir tweet attı. Bakalım bizim yurdum insanının hikayesi neymiş?

1. 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

6. 👇

7. 👇

8. 👇

9. 👇

10. 👇

11. 👇

12. 👇

13. 👇

14. 👇

15. 👇

16. 👇

17. 👇

18. 👇

19. 👇

20. 👇

21. 👇

22. 👇

Bonus: Yaşamayan yoktur! 👇

Sizin "villain origin story" tadında hikayeniz var mı? Yorumlara bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Sakin Tavırlarıyla Dikkat Çeken Fatih Erbakan'ın Videosuna Yapılan Yorumlar Kahkaha Attırdı!
Bir Kullanıcı Denk Geldiği Masaj Salonunun Kapısını Paylaştı Kapı Viral Oldu: Akıllara Tek Bir Şey Geldi!
Kadınların Çoğunun Memelerinden Memnun Olmadığını Söyleyen Kişi Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
YORUMLAR
03.06.2023

Babamın anasınıfının ilk günü evde yaptığı şaka oğlum sen çok irisin kimseyle fazla şakalaşma elin çocuğu ölür falan başımıza iş açma arkadaşlarım ölebilir diye herkes şakalaşırdı oynardı korkardım bişey olacak diye🥹🥹

05.06.2023

Bana da iri yarı olmamdan dolayı "herkül", denizin suyu ne zaman taşacak diye espriler yapılırdı. Sonrasında 10 günde 15 kilo verip (hiç yemeyip, sabahtan akşama kadar yürüyüş yaparak) blumia hastalığına yakalanmış, psikiyatr tedavisi sonrasında da dış görünüşün aslında çok da matah bir şey olmadığı kanısına varmıştım. Yani şişmanken dalga geçenler zayıfken beğeniyor. Ben hep aynı kişiyim aslında. Bundan mütevellit insanların düşünceleri de hiç umurumda değil artık. Kendi canım ne isterse ona göre davranıyorum.

03.06.2023

Var. HAYAT...

03.06.2023

Bi ikisi hariç ne siktiri boktan şeyler

TÜM YORUMLARI OKU (6)