Geçmişte Öğretmenlerinin Zorbalıklarına Maruz Kalan İnsanlardan 15 Travmatik Hikaye

Bu öğretmenlerin tam olarak işleri ne?

1. Twitter'dan "@berrnaademirr" isimli kullanıcı 7.sınıfta öğretmeninin zorbalığını anlattı. Ardından birçok kullanıcı da çoğumuza tanıdık gelecek benzer hikayeler anlattı.

@berrnaademirr

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15. Küçücük çocuklara yaşatılanlara bakın allah aşkına! Umarım böyle öğretmenler şu an yoktur!

Sizin böyle bir hikayeniz var mı? Yorumlarda konuşalım!

Popüler İçerikler

Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
YORUMLAR
22.05.2021

Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur diye bir söz söylenmiş zamanında.

22.05.2021

Her birini tek tek yazsam kitap olur da, lisedeki din hocası kızlar etekle sıranın üzerine çıkıp namaz kılmayı kabul etmiyor diye (artık ne görmeyi umut etti bilemiyoruz) çok bozulup, siz matematik çalışın çalışın, deprem olduğunda matematik kurtaracak sizi şeklinde söyleniyordu. Velilerin baskısı yüzünden düşük not verememişti. Okullarda din kültürü dersi okutulması çok yanlış, dini eğitim almak isteyen kursuna gitsin, evinde alsın ama okulda zorunlu ders olarak verilmesini asla desteklemiyorum. Din herkes için bireysel, kişisel bir konudur, öyle de kalmalıdır.

22.05.2021

Lise 1 deyken din kültürü hocası namaz kılıyor musun diye sormuştu. Yalan söyleyip günaha girmektense doğruyu söyleyeyim diye düşündüm ve kılmıyorum dedim. Sınıfın ortasında yediğim tokadı asla unutmam. O gün bu gündür herhangi bir dine mensup kimseyle çok sıkı fıkı olmuyorum. Din buysa ve gençlere bu şekilde aşılanıp sevdiriliyorsa ben almayayım.

24.05.2021

din o değil :) sen gerçeğinden al, yanlış yaşayanı salla. kebapı kötü yapana rast gelince artık kebap yemem demiyor insan, bir daha bu restorantta yemem ediyor. kalitelisine devam ediyor.

TÜM YORUMLARI OKU (87)