Geçmişte Mankenlik Yapan Bir Genç Kadın İşin İç Yüzünde Yaşanan Gerçekleri Anlattı!

'@sofiaborodinaofficial' adlı TikTok kullanıcısı genç kadın geçmişte bir süre mankenlik yaptığını söyleyerek, işin dışarıdan görünenden çok daha farklı olduğunu anlattı.

Günümüzde birçok genç kızın mankenlik ya da modellik yapmaya özendiğini söyleyen TikTok kullanıcısı, "Anlatacaklarım sizi vazgeçirecek" dedi.

Geçmişte üç yıl boyunca mankenlik yaptığını söyleyen genç kadın, "Dışarıdan oldukça havalı görünse de işi yaparken hiç öyle değil" diye iddia etti.

"Aileden zengin değilseniz ya da biri elinizden tutmadıysa bu işe özenmeyin. Ben kendi tırnaklarımla işi aldım. Yine de hayal ettiğiniz gibi olmadı" diyen kadının anlattıkları şok etti.

"Bu işi yapmak için sadece yüz güzelliği yetmiyor" diyen eski manken TikToker, "Farklı ajanslar farklı yüzler arıyor. Dolayısıyla seçimlere gittiğin bir yerde senden daha çirkin birini seçiyorlar ve senin bu yüzden psikolojin bozuluyor" dedi.

Diğer yandan ajansın istediği vücut ölçülerine uygun olmak gerektiğini söyleyen genç kadın "Birçok genç kız bu yüzden oldukça ağır diyetler yapıyor. Bunu sağlığı pahasına yapanlar var" diye belirtti.

Eğer ki o ölçülere ulaşamazsa da psikolojisinin bozulduğunu söyleyen TikTok kullanıcısı "Bu takıntı iğrenç bir şey insanı mahvediyor" diye konuştu.

Mankenlik yaptığı dönemki ölçüleri de veren kadın, "Göğüs 88, bel 63, kalça ise maksimum 92 cm olmalıydı" diye açıkladı.

Ayrıca seçimlerde diz seviyesinden ayak bileği seviyesine kadarki kısma bile bakıldığını da ileten kullanıcı "Bu bölgenin en fazla 50 cm olması isteniyor" diye söyledi.

"İş için castlara gitmek zorunlu" diyen kullanıcı "Bir günde birçok casta gitmek gerekebiliyor. Bunu yaparken de su içersen karnın şişiyor, elenebilirsin. Ya da yemek yersen vücudun şartlara uygun olamayabilir. Bu yüzden hayatın pahasına bir savaş veriyorsun" diye kaydetti.

"Eğer seçilemezsen de özgüvenini yeniden toplayıp iş aramaya devam etmen gerek" diyen kullanıcı bunun çok zor olduğunu da söyledi.

İşte kullanıcının açıklamaları:

İlginizi çekebilir:

Tasavvuf Astroloğunun Öteki Dünya Hakkında Anlattığı Ürperten Detaylar Duyanları Şok Etti!
Bir Kadının Ayrılık Mesajına Erkek Arkadaşının Verdiği Yanıt Yüreğimizi Acıttı!
Ramazanda Oruç Tutanlar Üzerinde Yapılan Bir Araştırma Sonucu Herkesi Şaşırttı!

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
12.03.2024

bu at suratinla milyonlar kazanmissin süs ve otur lütfen kimseye akıl verme

12.03.2024

Agzina saglik

12.03.2024

Beynin varken bedeninden para kazanmayı seçersen böyle olur. İnşaat da çok zor iş mesela o da fiziksel.

12.03.2024

sektörde olan mankenler zaten senelerdir bu anlatılanları söylüyordu hatta buna dair bazı belgeseller bile yapıldı. bilinen şeyleri bir daha anlatıp kendinden bahsettirmis başka bir şey değil ve zamanında bu işten iyi paralar da kazandın onu neden söylemiyorsun? cast ajansları iş bulup yolluyor evet bir miktar da ödemesini alıyor doğru da sana kalan parayı da söylesen keşke. yine diyorum senelerdir bilinen şeyleri üstün körü konuşmuş geçmiş sadece sırf adımdan bahsedilsin diye

TÜM YORUMLARI OKU (20)