Geçen Hafta 5 Farklı Noktada Çıkmıştı: Kaş'ta Yeniden Orman Yangını

Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Yayla Çavdır Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını söndürmek için ekipler çalışmaya başladı.

Yangın, ilçeye bağlı Yayla Çavdır Mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 16.30 sıralarında çıktı. Yangına havadan bir uçak, bir helikopter ve karadan arazözlerle müdahale edilirken, bölgede rüzgarın etkili olduğu belirtildi. Aynı bölgede geçen cumartesi günü de 5 noktada yangın çıkmış, vatandaşların ve ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede söndürülmüştü.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
09.08.2021

şimdi bizim uçağımız yok ya kendimizin. 3 tane kiralık var. 2 si yunana gitti kaldı 1. kendi uçağımız olmadığı için mesela yunana uçak yollamasaydık da buradaki yangına 1 yerine 3 uçak müdahale etseydi. belki de sönmüştü şimdi, bitmişti bu yangın. keşke bizim de şöyle 20 uçaklı filomuz olsaydı da aklımız ülkemizde kalmadan, gönül rahatlığıyla 5 tanesini yunana yardıma yollayabilseydik. işte o zaman tvlerde orda burda çıkıp yangına müdahale konusunda dünyada ilk sıralardayız diyebilirdik ve bu yalan olmayan gerçekten de tüm Türkiye gururla bahsederdi.

09.08.2021

Yunanistan gönder geri uçakları allasen bakma sen bakanlara.. bizden daha körler çünkü. bakan kör!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ