Gece Kuşu Konusu Nedir? Gece Kuşu Filmi Oyuncuları Neler?

2019 yılında gösterime giren Gece Kuşu filmi yönetmen koltuğunda Nisha Ganatra otururken filmin başrollerinde ise Emma Thompson ve Mindy Kaling gibi oyuncular var. Bu gece ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin konusu ve oyuncuları ise merak ediliyor. Peki Gece Kuşu filmi konusu nedir? Gece Kuşu oyuncuları kimdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Gece Kuşu Konusu

Gece Kuşu, kadın düşmanı olmakla suçlanan gece yarısı talk show programı sunucusu Katherine Newbury’nin hikayesini konu ediyor. Katherine Newbury, gece yarısı talk show programının öncüsü ve efsanevi isimlerinden biridir. Kariyerinin zirvesinde olan Newbury, kadınlardan nefret eden bir kadın olmakla suçlanmaktadır. Hakkındaki iddiaların başarısına gölge düşürmesini istemeyen Katherine Newbury, çıkan söylentilerin doğru olmadığını kanıtlamaya karar verir. İnsanlara, kadınlardan nefret etmediğini göstermek isteyen Newbury, tamamı beyaz ve erkeklerden oluşan ekibine, kadın bir çalışan dahil etmeye karar verir. 

Yazarlar ekibine kadın sesi eklemek isteyen Newbury, yapılan çeşitli görüşmelerin ardından siyahi bir kadın olan ve daha önce bir kimya tesisinde kalite kontrolü yapan Molly’yi işe alır. Yeni işi için oldukça heyecanlı olan Molly, ofiste sadece çeşitlilik getirmek için bulunmadığını kanıtlamak için var gücüyle çalışır. Newbury, başlarda Molly’nin varlığından rahatsız olsa da, Molly'nin ünlü sunucunun gittikçe düşen reytinglerini yükseltmek ve kariyerini canlandırmak için verdiği çaba iki kadının birbirlerine git gide ısınmasına neden olur.

Gece Kuşu Oyuncuları

  • Emma Thompson Rolü : Katherine Newbury

  • Mindy Kaling Rolü : Molly Patel

  • John Lithgow Rolü : Walter Lovell

  • Hugh Dancy Rolü : Charlie Fain

  • Reid Scott Rolü : Tom Campbell

  • Denis O'Hare Rolü : Brad

  • Max Casella Rolü : Burditt

  • Paul Walter Hauser Rolü : Mancuso

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"