Gece 12'de Soru Soran Öğrenci ve Öğretmen Arasında Yaşanan Tansiyon Yükselten Diyalog

Hoca fena sinirlenmiş.

Twitter'da bir kullanıcı pazar günü gece 12'de öğretmenine soru soran öğrencinin ve öğretmenin mesajlaşmalarını paylaştı. Öğretmenin tavrı karşısında şok geçirmiş arkadaşımız.

WhatsApp mesajlaşmaları şu şekilde...

Tatil gününde öğretmenini rahatsız eden öğrenci de tepki gördü. Birçok kullanıcı öğretmene hak verdi.

Bunların yanında öğretmenin üslubunu doğru bulmayanlar da vardı.

Sizce hangi taraf haklı? Öğretmenin üslubu doğru mu? Bu kadar yükselmesine gerek var mıydı yoksa düzgün bir dille durumun yanlış olduğunu anlatabilir miydi?

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
13.04.2021

Öğretmen haklı, üslubu hatalı, Türkçesi berbat.

13.04.2021

Hahaha çok iyi yazmışsın. Adam 6 kelimede anlatmış olayı. Aynen katılıyorum

Pasif Kullanıcı
13.04.2021

Öğretmenin kişiliği ve karakteri yüzünden bu çocuklar adına endişelendim. ''Biraz geç bir saat değil mi?' diye kısacık yazar ve öğrenciyi kendi hesaplaşmasıyla bırakırsın. İçinde biriken nasıl bir kin var da bütün hıncını öğrencinin bir mesajından alıyosun? Bu mesaj için bunu yapan yarın neler yapar. Aşırı varoş, devlete kapağı atmak için öğretmen olmuş, karakter ve duygusal gelişimini tamamlayamamış birisin. Yazık öğrencilerine. Resmen dudaklarını dişlerini büzerek tiksintiyle yazmış mesajı. Burada gecenin 12'si olmasından çok daha fazlası var. Yazık.

13.04.2021

SİZİN GEÇMİŞTE ÖĞRETMENLERLE ALAKALI CİDDİ BİR SIKINTINIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM... DİŞLERİNİ SIKARAK VS GİBİ HAYAL ETMİŞSİNİZ KAFANIZDA VE BUNU COK EMIN BIR SEKILDE YAZIYORSUNUZ... INSANLARIN TAHAMMUL SINIRLARI VARDIR... ÖĞRETMEN DİYE AHH YAVRUM AH CANIM VS GIBI KARSILAMAK ZORUNDA DEGIL... BELKI BU KACINCI MESAJI YADA TEK BİR ÖĞRENCİSİ YOK KAÇ KİŞİ DAHA YAZIYOR. BU TEPKİSİ YUZUNDEN HEMEN INTERNETE VERELIM IFSA OLSUNU DUSUNEBILEN ERGEN ... GECE SAAT 00:00 DA MESAJ ATILMAYACAĞINI BILECEK... ATARSA KARSISINDAKI HADDINI BILDIRIR...NOKTA

13.04.2021

Ben de sınıf öğretmeniyim. Saat konusunun ne kadar istismar edilebileceğini her seferinde şaşarak deneyimliyorum. Evet cevap vermemeyi seçebilir belki ama öncesinde yaşananları biliyor muyuz? Cevap vermemeyi seçince durumun ne kadar abartılabileceğini deneyimlediniz mi hiç? Kişisel zamanınıza ve alanınıza gösterilmeyen saygıya sürekli sessiz kalabilir misiniz? Ben veli grubuna yazarken önce saate bakıyorum, insanlara çocukları ile ilgili bilgi verirken bile müsaitliklerini gözetiyorum. Kendileri rahatsız olduğu için (?) sınıf grubunu anneler ve babalar olarak ayrı ayrı açtım. Tüm bunlara rağmen benim sınıfımla ilgili bir konuda mahallenin berberi arayıp sorular sordu bana, bir velim vermiş numaramı (!). O yüzden üzgünüm ama siz de attığınız mesajın saatine bir zahmet dikkat edin; kibar olsaydı, görmezden gelseydi falan demeyin. Bu insanların sadece bir velisi, bir öğrencisi yok.

TÜM YORUMLARI OKU (224)