Geç Saatte Açıklanan Sokağa Çıkma Yasağına Hazırlıksız Yakalanan İnsanlardan Kaygı Dolu Tepkiler

Sokağa çıkma yasağının, yasak başlangıcından 2 saat önce ilan edilmesine siz ne diyorsunuz?

1.

2.

3.

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7.

twitter.com

8.

twitter.com

9.

twitter.com

10.

twitter.com

11.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR

İşkembeden sallayan Akyalak dolmuş alttaraflar. Sokağa çıkma yasağı isteyenlere güya laf atıyorlar. Hangi devlet böyle bir yasak kararı vermiş. 2 saat önce belediyelere dahi haber vermeden. Evet yasak istiyoruz hala istiyoruz. Almanya gibi mesela başkan çıkacak sen yeterki evinde otur faturanı, gıdanı düşünme diyecek ben devletin başındayım devletimiz güçlü ve bunun üstesinden geleceğiz diyecek. En az 1 ay. Buradaki gibi rüyaya yatıp ani bir kararla 2 saat önce 2 günlük sokaka çıkmak yasak, ne haliniz varsa görün tarzı değil yani. Bu kalabalık insanların hükümete ne kadar güvenmediğinin fotoğraflarıdır iyi bakın. İki gün susuz duramazlar, ekmeksiz duramazlar evet çünkü sizler kadar tuzu kuru olmayanlar, trollükten değil alın terinden az para kazanıp bir güne yettirmeye çalışanlar, günde 12 saatten fazla çalışmak zorunda olup hafta için hiç alışveriş fırsatı olmayanlar var. Akmalların bir vicdanı var mıdır, anlarlar mı, sanmam.

10.04.2020

Sözleşip de mi yazdınız bu yorumları arkadaş (ki muhtemelen öyle) açıklama iki gün önce yapılsa 2 saatte yaşanan bu yoğunluk 48 saate yayılacak böyle kuyruklar oluşmayacaktı bunu anlamak çok mu zor bir de bunu bile anlayamayacak kapasitedeki adam kalkmış"erken açıklansın diyenlerin beyni var mı araştırılsın" yazmış trolsen eyvallah ekmek parası ama kendi düşüncen diye yazdıysan kavramanda ciddi sıkıntı var bence. Bebeği olan acil hastası olan hiç erzakı olmayan olamaz mı? iki gün aç kalın yazmak kolay bu sözünüzün arkasında durun iki gün siz de aç kalın bakalım biz de helal olsun diyelim. Not ben çıkmadım şanslıydım erzak vardı ama olmayana empati kurmak o kadar zor değil keyfi çıkanlara sözüm meclisten dışarı.

10.04.2020

yarın kalkıp nöbete gidecem. bu insanları ve onlari bu hale getirenleri korumak için. saçma değil mi? acaba canımı boşuna mı tehlikeye atıyorum?

TÜM YORUMLARI OKU (27)