Gebze’de Hayvan Katliamı İddiası: Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de Çok Üzgünmüş

Gebze’de belediyenin hayvan barınağını gezen bir vatandaşın çektiği görüntülerde sokak hayvanlarının katledildiği iddia edilmişti. Büyük tepki çeken görüntüler sonrasında AK Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den açıklama geldi. “Çok üzgün” olduğunu söyleyen Büyükgöz, olayda ihmali olan herkesin cezalandırılacağını söyledi.

Gebze’de yaşandığı iddia edilen sokak hayvanları katliamı büyük tepki çekmişti.

HASSAS GÖRÜNTÜLER 👇

Onlarca Hayvan Çöp Poşetlerinde Bulunmuştu: Gebze'deki Katliam Anının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Söz konusu görüntülerin maksatlı ve esası olmayan bilgilerle servis edildiğini aktaran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hayvanların doğal yollardan öldüğünü iddia etti.

"Gebze'de 40 mahalle var. Yaklaşık 12 bin sokak hayvanı yaşıyor. Bu hayvanlarımızın yaklaşık 4 bin tanesi Balçık Mahallemizde doğal barınma ve bakım alanında, onlara hayvansever vatandaşlarımızla birlikte orada sahip çıkıyoruz.”

“Burada bilinmesi gereken en önemli husus şudur; sokak hayvanları sokaklarda sıhhi şartlarda yaşamıyorlar. Yaşadıkları birçok sağlık problemi, trafik kazaları gibi sebeplerle her gün sokaklardan onlarca cansız hayvan topluyoruz. Hayatta olan hiçbir hayvanımızı kasten öldürmek, itlaf etmek gibi bir sürecimiz olmaz olamaz.”

“Görüntüleri ben de seyrettim ben de çok üzüldüm. Sokaklardan cansız olarak toplanan, tedaviye cevap vermeyip ölen, barınağımızda gözetim altındayken hayatını kaybeden hayvanları bir yerde toplayıp uygun usullerle gömüyoruz. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler rehabilitasyon merkezimize ansızın giren bir grup insanın gömülmek üzere bekletilen hayvanların cesetlerini ortaya saçması sonucu ortaya çıkmıştır. Sürecin başından sonuna kadar, kurum içinde ya da dışarıdan hepimizi derinden sarsan bu görüntülere sebep olan herkese hesabını soracağız inşallah."

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Vicdanınız Nerede Sizin? Ünlü İsimlerin Gebze Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde Yaşanan Katliama Tepkileri!
Gebze'deki Hayvan Katliamının Ardından Belediyenin 'Trafik Kazası' Açıklamasına Tepki Yağıyor
Soruşturma Başlatıldı: Gebze'deki Rehabilitasyon Merkezinde 45 Hayvan İğneyle Öldürüldü

Popüler İçerikler

Cani Semih Çelik'in Surlarda Arkasında Duran Gizemli Kişinin Kim Olduğu Ortaya Çıktı
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Bursa’da Ehliyetsiz Sürücü Dehşeti: 16 Yaşındaki Lise Öğrencisi Zeynep Yaşam Mücadelesi Veriyor
YORUMLAR
12.10.2024

YALANCISINIZ YALAN SÖYLÜYORSUNUZ KATİLSİNİZ sizin tek kelimenize inanmıyoruz

12.10.2024

Seni kim cezalandıracak? Gerçi sizin insana saygınız yok ki hayvana olsun

12.10.2024

Bu siyasal islamcıların yaşayan hiç bir şeye saygısı yok. Adamlar 100 yıllık zeytinlikleri bile katletti villa yapacaz diye Hayvanları öldürme diyoruz saldırıyor diyolar itperest ilan ediyorlar işine gelince Allah kitap din iman işine gelmeyince ...

TÜM YORUMLARI OKU (11)