Gazze’de Yaşanan Acılar Karşısında Gözyaşlarını Tutamadı: Riyad Mansur Ağlayarak Anlattı

BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail ve Gazze olayları için düzenlediği oturumda, Filistin BM Daimi Temsilcisi Riyad Mansur konuşma yaptı. Yürek yakan konuşmanın kesitleri sosyal medyada paylaşıldı. Mansur, Gazze’de ölen onlarca çocuk için gözyaşlarını tutamadı ve konuşmasını ağlayarak tamamlamak zorunda kaldı.

Mansur, bir insanın bu zulmü nasıl sürdürebildiğine dair anlam veremediğini ifade ederken, çocuklarını kaybeden annelerin çektiği acıya da değindi.

İşte o anlar 👇

Mansur, acil müdahale çağrısında bulundu.

Gazze yardımları hakkında da, “Eğer İsrail gerçekten yardımların girişini isteseydi, geçişleri açar ve Birleşmiş Milletler ile tam koordinasyon içinde yardımın eksiksiz ve gecikmeden ulaşmasını sağlardı.” sözlerini kullandı.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Eşi Tarafından Tokatlanan Macron’a Mustafa Sarıgül’den Esprili Hediye!
'Bomba' Sohbeti Pahalıya Patladı: AJet'in Ankara - Diyarbakır Uçağında 3 Yolcu Gözaltına Alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: İstanbul'da 4,5 Milyar Liralık Sahte Döviz Ele Geçirildi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
Süper Kupa, Galatasaray'ı 2-0 Yenen Fenerbahçe'nin Oldu
Yurt Dışı Alışverişlerinde 30 Euro Limiti Kaldırılmasını “Fırsat” Olarak Yorumlayan İTO Başkanı’na Tepki Yağdı
YORUMLAR
30.05.2025

BM Güvenlik Konseyi, Filistin'in varlığından tamamen ümidi kesmiş. Yardımların ulaşıp ulaşmamasını sorun ediyor.

08.06.2025

yahudileri kendilerini seçilmiş zannediyor papa neden geliyor Yahudi üstün madalyası kimlere verilirdi neyse tutuklanmaya gerek yok oturun araştırın kimler kimlerle

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ