Gaziantep Valisi, Erdoğan'ın Şehre Gelişini Atatürk'e Benzetti: 'Tarih Tekerrür Ediyor'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, bugün partisinin 31 Mart yerel seçimlerindeki Gaziantep adaylarını açıklamak üzere bu şehre geldi.

Aday tanıtım toplantısı öncesinde, dün Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de Gaziantep'e geldi. Bakan Gül'ü, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin karşıladı. Gaziantep Valiliği'nin Twitter adresinden bu karşılamanın fotoğrafları paylaşıldı. 

Gaziantep Valisi Davut Gül de bu paylaşımı alıntılayıp kendi Twitter hesabından paylaşırken tartışma yaratan ifadeler kullandı.

Atatürk'ün 26 Ocak 1933 tarihinde Gaziantep'e yaptığı ziyaret ile Erdoğan'ın ziyaretinin aynı güne denk geldiğini belirten Vali Gül, 'Tarih tekerrür ediyor...' diye yazdı.

Vali Gül'ün benzetmesine sosyal medyadan da tepki geldi...

Popüler İçerikler

Ekonomi Uzmanı Şeref Oğuz, Enflasyon Rakamlarıyla 2025 Asgari Ücretini Hesapladı
Real Madrid'de İstediği Şansı Bulamayan Arda Güler'in Morali Çok Bozuk!
Özgür Özel: "Ben İçki İçtiğimi Gizlemem"
YORUMLAR
26.01.2019

Sahte diploma ile askerlikten yırtan ogluna sahte evrakla curuk aldiran bir cehalet abidesini, ömrünü askeri okullarda, dunyanin ve anadolunun dört bir yaninda cephelerde savaş meydanlarinda geciren, parcalanmis bir devleti yokluk parasızlık icinde askerlerle kadinlarla cocuklarla kenetlenerek kurtaran gercek bir halk kahramanini birbirlerine benzetmek insanlığa bilime tarihe binlerce şehidimizin ecdadımızın kanına hakaret...

26.01.2019

ya hacı sana Atatürk üzerinden oy yok boşuna debeleniyorsun :D

26.01.2019

Aklı selim vatanseverleri kendi seçmeni gibi zannediyor Reis. :)

26.01.2019

Adam cuma namazına 5000 korumayla 100 tane mercedesle gidiyor 1100 odalı sarayda yaşıyor başkomutan diyorlar utanmasalar gazi diyecekler. Atatürk'ün bütün ömrü savaş meydanlarında geçti.Atatürk'ün tırnağı olamaz boşuna heveslenmesinler...

TÜM YORUMLARI OKU (56)