Onedio Logo

Gaziantep'te Metruk Binada Göçük: Anne ve Üç Çocuğu Yaralandı

Kapak Görseli

Gaziantep'te, Suriyeli ailenin barındığı metruk binada meydana gelen göçükte anne ve 3 çocuğu enkaz altına kaldı. Enkazdan çıkarılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

null Görseli

Olay, akşam saatlerinde Savcılı Mahallesi’nde bulunan bir metruk binada meydana geldi. İki katlı binanın ilk katında kalan anne ve 3 çocuğu, odanın toprak zemininin çökmesi sonucu enkaz altında kaldı.

Annenin durumu ağır...

Annenin durumu ağır... Görseli

Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla enkaz altında kalan anne Fatma Rahmun (60) çocukları Ömer, Ahmet ve Muhammed kurtarıldı.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan anne Fatma Rahmunun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İbrahim Tatlıses Terörsüz Türkiye Süreci İçin Megri Megri Türküsünü Türkçe Yayınlayacak
İbrahim Tatlıses Terörsüz Türkiye Süreci İçin Megri Megri Türküsünü Türkçe Yayınlayacak
Balıkesir Merkezli 6.1'lik Deprem Anında Canlı Yayındaki Sözleriyle Tepki Çeken Yayıncı Özür Diledi
Balıkesir Merkezli 6.1'lik Deprem Anında Canlı Yayındaki Sözleriyle Tepki Çeken Yayıncı Özür Diledi
İrem Derici'ye Eda Sakız ve Burak Bulut'un Düğününde Evlenme Teklifinde Bulunan Melih Kunukçu Tepki Çekti!
İrem Derici'ye Eda Sakız ve Burak Bulut'un Düğününde Evlenme Teklifinde Bulunan Melih Kunukçu Tepki Çekti!
YORUMLAR
17.01.2021

Genelde bu metruk dediğiniz binalar ya tehlikeli diye boşaltılmıştır ya da sahibi tarafından yapımına ara verilmiştir. Tabi bazen de mirasçılar aralarında pay edemiyorlar. Binada bu insanların kalmaya hakkı yokken bence çok da araştırma yapmaya gerek yok. Sahibi olsaydım o kalan insanlardan binanın masrafını zorla çıkartırdım. Kendi ülkelerine dönme vakti gelmiş geçmiş işte. Artık ülkemizin taşı toprağı onlara zarar vererek bu ülkenin insanlarına huzur verin bi salın diyor. Yeni evlenen gelinle damadın gerdek gecesi ortalarında yatan kaynana kadar istemiyorsunuz bu ülkede. Zira konuyu uzatırsanız damat sizi s.kebilir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ