Gaziantep'te Katliam Gibi Kaza: 5 Kişi Öldü, 17 Kişi Yaralandı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Sakçagözü Mahallesi'nde D-400 karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patlayarak 3 araca çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinin Sakçagözü Mahallesi’nde D-400 karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında bir kamyonun freni patladı. Kamyonun 3 araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medya X hesabından, kazayla ilgili “Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Olay yerinden görüntüler….

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
06.10.2023

Hala "fren patlama" olayları nasıl olabiliyor akıl sır erdirmek mümkün değil. Muayene parası veriyoruz dünya kadar ama bu gibi en temel şeyler kontrol edilmiyor mu? Hidrolik bir sistemin yapı elemanları ne kadar ucuza temin edilmeye çalışılıyor da böyle pat pat patlıyorlar? Elbet düşük olasılıkla da olsa mutlaka ara ara olabilecek bir şey belki ama biz de çok sık olmuyor mu?

06.10.2023

Bakım yaptırmamaktan çoğu ama asıl sorun şoför hatası daha fazla ama çok fazla yükleniyor ya boşa alıyor salıyor koca kamyonu sonuç bu işte….

06.10.2023

araç kullanma ve bakımı şakaya denemeye özür dilemeye gelmez. her açıdan önlem almak lazım. aracınızdaki insanların ve trafikteki diger insanların canları size emanet..

Benim gözümün önünde yüklü vinç 2 kişiyi ezdi geçti son hız siz ne diyorsunuz. Allah düşmanıma vermesin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ