Gaziantep’te Katliam: Eşini ve 4 Çocuğunu Öldürdü!

Gaziantep’te korkunç bir olay yaşandı. Bir kişi, eşini ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla kendini vurdu. 6 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye’de son günlerde basına sık sık yansıyan şiddet furyası devam ediyor.

Son olarak Gaziantep’te yaşanan olayda toplam 6 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Güzelvadi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede berberlik yapan Ahmet Demir, 30 yaşındaki eşi Emine Demir, kızı 5 yaşındaki Azra demir, 4 yaşındaki oğlu Yusuf Eymen Demir, 11 yaşındaki kızı Medine Demir, 6 yaşındaki kızı Edanur Demir silahla öldürdükten sonra aynı silahla kendini vurdu.

6 kişinin öldüğü olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Olay yerinden görüntüler 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

"Hiç Dokundurmak İstemezdi" Cani Semih Çelik'in Cinayet Günü Taşıdığı Siyah Çantayla İlgili Yeni Detaylar!
Kadın Cinayetleri ile Dalga Geçmişti: Tutuklanarak Çocuk Cezaevine Gönderildi
Cinayet Planını Defterine Çizmişti: İki Kadını Öldüren Semih Çelik’in Çizimi Kocaeli'de Görüldü

Popüler İçerikler

T24 Rapor Sonuçlarını Paylaştı: "Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Bulundu"
Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi
Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!
YORUMLAR

Kadın 30 yaşında dört tane çocuğu var üstelik biri 11 yaşında. Çocukları evlendirirseniz sorumluluk alamaz birbirlerini ö.ldü.rürler. Yazık günah

12.10.2024

Her şey laf olsun diye söylenen şu cümlenindir: "evlenmenize bir engel olmadığı..." İnsanın kanı donuyor. Bu ülke ağır bir buhrandan geçiyor. Her gün, her saniye, her an bir vahşet haberi. Bir çocuk ebeveyninin yanındayken güvende değilse nerede güvende? Çocuk sahibi olmanın çok büyük bir sorumluluk olduğunun bilincinde olmadan sadece üremek için ve toplumsal algılar gereği çocuk yapınca çocuğun kaderi ailenin psikolojik durumuna ebeveynlerin bilincine kalıyor. Evlenme ehliyeti nasıl ki genel mantaliteye göre toplumu düzenleyici mahiyetteyse çocuk yapmak isteyenlerin de bu şartları sağlıyor olup olmamasına ilgili sağlık kuruluşlarında bakılmalı. Vahşet son bulmayacak. Toplumsal şiddet eğiliminin temelinde ailelerin çocuklarına uyguladıkları şiddet var. İçimizde akıl almaz derecede tehlikeli ruh hastaları yaşıyor. Hiç biri kendi yetişme koşullarından sosyal durumlarından bağımsız değil.

12.10.2024

Dışarıda ne kadar çok denk geliyoruz çocuğunu hatta bebeğini en ufak yaramazlıkta tokatlayan ebeveynlere. Arabesk kültür, eğitimsizlik, eril zihniyet zaten başlı başına psikolojik rahatsızlık sebebi. Son 15 yılda suçlu sayısı %500 arttı. Tanımadığı birinden bile karşılık alamayınca cinayet işleyen ruh hastası dolu ülke. Suçu engellemek için devlet ne yaptı. Toplumsal yapı ve değerleri onları yeniden üreten mekanizmaları sorgulamayı hiç gerekli görmüyoruz. Bir insanı cinayet işleyebilecek kadar cahil sevgisiz kötü yapan nedenlerle yüzleşebildik mi. Çocukların yetişme rolüne yönelik ailede ve okulda başlayan bir uygulama var mı. Okullar da, daha aileden şiddetle zorbalıkla tanışan çocukları belirleyecek çalışmalar var mı. Medyanın siyasetçilerin şiddet ve şovenizm dışında ortaya koyduğu bir irade var mı. Kadını erkek üzerinden namus şeref olgusu yapan sebeplerin dışında insani değerleri bilinci yaratamamızın sebepleri.

12.10.2024

Erdoganin Cag atlattigi kadinlar 1-1 gidiyorlar.Sen hikaye anlat Reis anlattiklarina inanan koyunlarin sayisi gittikce azaliyor...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ