Gaziantep'te İtikafa Giren Vatandaşları Biber Gazı Sıkarak Camiden Çıkartan Polis Büyük Tepki Çekti

Gaziantep'te vatandaşlar cami içerisine giren polisin biber gazı ve sert müdahalesi ile, camiden çıkartıldılar...

Ramazan'ın son 10 günü yapılan ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adap içinde camide kalıp ibadetle meşgul olmak anlamına gelen 'itikaf' yapmak isteyen 50'ye yakın vatandaş, polisler tarafından biber gazı sıkılarak camiden çıkartıldı.

İşte o anlar:

#2

O olaya gelen tepkiler: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
YORUMLAR
03.05.2021

sıra size de gelecek mi demiştik ne demiştik :))) görüldüğü gibi olay neyin yasaklandığı değil, alkolmüş oymuş buymuş, olay özgürlüğün yasaklanmasıymış. umarım artık anlamışsınızdır da bir sonraki sözümüze bik bik etmezsiniz. gerçi söz de kalmadı artık söyleyecek. iş işten geçti çoktan.

03.05.2021

Takunyalı anarşikler polisimizi de kameraya almış, kırılgan bakanımızı göreve çağırıyorum. Çifte standart yaşamak istiyorsanız kongre yapıyoruz deseydiniz be cemaat. Neyse üstüne çıkıp tepinilen dayak yiyen kolu kırılan ve taciz edilenlerin yanında hafif müdahale olmuş. Demokrasi ve insan hakları bir bütündü bir parçasının koparılmasına izin verirsen geri kalan zincirleme sökülür senin de bam teline bir gün basarlar. Bir gün öğretmenler, diğer gün öğrenciler, öteki gün açım diyenler, beriki gün cemaat, gençler zaten her gün terörist ve hain. Günün piyangosunun kime vuracağına, copun kimin kafasına ineceğine, biber gazını kimin ciğerine kökleyeceğine karar verenlere zeval gelmesin.

03.05.2021

AKAPE döneminde dinimizi yaşayamadık...

TÜM YORUMLARI OKU (51)