Gaziantep'te Bir Aile Hekimi, Kendisine Kayıtlı Olmayan Kişiye İlaç Yazmadığı İçin Darbedildi!

Gaziantep'te görev yaptığı Aile Sağlığı Merkezi'nde kendisine kayıtlı olmayan kişiye ilaç yazamayacağını belirten Dr. Kamile Berfin Çevik darbedildi.

Hastanın oğlu ile diyaloğa giren ve o anları da kaydeden Dr. Kamile Berfin Çevik, 'Herkese de sorabilirsiniz, herkese de yardımcı oluyorum. Okumuşum diye ben her şeyi çekeceğim diye bir şey yok. Siz şu an babanıza ilaç yazdırmak için bunu yapıyorsunuz, ben de yazmıyorum. Beyefendi şimdi gider misiniz?' dedi.

Babasına ilaç yazdırmak isteyen kişiye yardımcı olmayacağını ve gitmesini istediğini belirten Çevik, ardından ise darbedildi.

İşte o anlar: 👇

Konuya ilişkin Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu'ndan açıklama yapıldı: 👇

'Gaziantep Aile Hekimleri Derneği Genel Sekreteri Dr. Kamile Berfin Çevik  görev yaptığı Şehitkamil Merkez 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde kendisine kayıtlı olmayan hastaya ilaç yazmadığı için vahşice darp edildi. Hekim arkadaşımıza önce küfür eden sağlık teröristi ardından vahşice saldırıp darp etmiştir. Meslektaşımıza geçmiş olsun diyor tekrarlanmamasını diliyoruz. Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu olarak sağlıkta şiddete karşı tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Buz Gibi Havada Suya Giren Rus Kadını Paylaşıp Türk Kadınlarına Laf Eden Kullanıcı Tepki Çekti

👇

Göğüs Dekolteli TikTok Canlı Yayınlarıyla Gündem Olan 'Laz Kızı'nın Eşi ile Birlikte Yayın Açtığı Ortaya Çıktı

👇

'Geçen Sene Milf Oldum' Diyen Gözde Karakaya İsimli Komedyen: '2000'li Çocuk Beni Evine Çağırdı'

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
07.12.2023

Bende doktor olsam bende bu ülkeden giderdim haklılar. şu Anadolu insanını bırakacaksın hacı hocaların ve bilimden zerre anlamayanların eline ne halleri varsa görsünler. Sen okumuşsun diyor kadına, sende sokaklarda serserilik yapacağına okusaydın.

07.12.2023

Şu el kaldıran mahlukların yedi sülalesini sağlık hizmetinden men edeceksin , kesin ve net. Gitsin dağda bayırda götüne yaprak sokup derman arasın şerefsiz.

07.12.2023

Dilemekle olmaz o iş yalnız 😡

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ