Gaziantep’te Ayaklarını Camdan Çıkararak Araba Kullanan Kişi Başsavcı Değil Oğluymuş!

Dünden bu yana sosyal medyada en çok paylaşılan videolardan biri ayaklarının camdan çıkararak lüks aracını kullanan kişinin videosu oldu. Bazı sitelerde 27 plakalı bu aracı kullanan kişinin Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı M.B. olduğu iddia edilirken MYNET Genel Yayın Yönetmeni Ersel Yıldırım bu kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı.

Gaziantep'te çekilen bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

27 plakalı lüks bir aracı kullanan kişi, ayaklarını camdan dışarı çıkararak tehlikeli hareketlerde bulundu. Sosyal medyada yayılan video sonrasında bu kişinin Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı M.B. olduğu bu nedenle de kendisine ceza verilmediği iddia edildi. Ancak gerçek ortaya çıktı.

MYNET Genel Yayın Yönetmeni Ersel Yıldırım o kişinin Başsavcı değil onun oğlu olduğunu öğrendi.

Mynet'in ulaştığı bilgilere göre söz konusu aracı kullanan kişi başsavcı değil onun oğlu. Aracı kullanan kişiye cezai işlem uygulandı. Söz konusu araçta çakar olduğu iddiaları ise yalanlandı.

New York'ta Kanlı Saldırı: M4 Saldırı Tüfeğiyle 4 Kişiyi Öldürdükten Sonra 33. Kata Çıkıp Kendini Öldürdü!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
Yüz Binlerce Eve Tebligat Yolda: Tapuda Yeni Dönem! Ceza Yüzde 100'e Çıkarıldı
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
YORUMLAR
29.07.2025

Adalaet sistemi şöyle böyle demek yerine, hiç bir vasfı olmayan bir çocuğun sadece babası başsavcı diye bu kadar pervasız davranması bizim ülke olarak 5. sınıf olduğumuzun göstergesidir.

29.07.2025

işlem yapılacak mı?

29.07.2025

hayır, işlem yapılamaz. İşlem yapan polisi başsavcı makamına çağırır fırçasını atar sonra gönderir. Yaşın kaç bilmiyorum ama uzun süre önce bir vekilin oğlu sanırım polis merkezinde tüm polisleri karşısına dizip fırça atmıştı. tam olarak böyle olur, ki şuan ki savcıların hükümet ile bağlantıları olduğu için fırça sürgün atama gibi gibi bir sürü olay yaşarlar.

29.07.2025

Dilan çıtak değil savcı oğlu olsaydınız durdururlar mıydı 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ