Gaziantep'te 3 Aylık Bebeğini Öldüresiye Döven Vicdan Yoksunu Babaya Sosyal Medyada Tepkiler Yükseldi

Gaziantep Şahinbey'de çekilen görüntüler izleyenlerin kanının dondurdu. 3 aylık bebeğine işkence eden vicdansız baba, gizli çekimle kaydedildi. Vicdansız babaya tepkiler yükseldi.

Gaziantep Gündem gazetesinin WhatsApp ihbar hattına gelen bir video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Görüntüde bebeğin sürekli ağladığı ve adamın art arda vurduğu anlar yer aldı. Kan donduran o anlar, anne olduğu iddia edilen kadının odaya girmesiyle son buldu.

Gaziantep Valiliği, 3 aylık bebeğini döven babanın gözaltına alındığını ve çocuğunun ise hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
30.11.2021

Mezbahanelerde 3 uçlu kancaya boğazından geçirilerek asılması ve ibret olması. Adalet budur!

30.11.2021

2 saniyeden sonra kapattım ağzım açıkta kaldı vahşet resmen. Bu kansız piç müebbet hapis alsın içeride her günü işkence görerek geçsin!

Senin kanını, ırkını cibiliyetini sikeyim ben götünü siktiğimin yavşağı! Ulan 10 yaşında oğlum var; bebekliğini hatırlıyorum yanlış tutarım bi yeri acır diye aklım kayardı, onun o süt kokusu beni bu lanet dünyada rahatlatan tek seydi? o dişsiz ağzından tükürük çıkararak gülümsemesi en pahalı hediyelerden daha değerliydi... Sen şimdi böylesine masum bi varlığı nasıl ya nasıl aklım almıyor deliricem... Allahını seven şunu gerçekten evladının kıymetini bilen birinin eline versin!!! O taşşaklarını zamanında pitbull parçalasaymış keşke de adının önünde baba kelimesi olmasaymış...

TÜM YORUMLARI OKU (12)